Beloved zakelijk portret

Een van de eerste deelnemers in mijn online Magazine was Karin Tuinman. Wat een enthousiaste, lieve, vrolijke ondernemende vrouw die heel goed weet wat ze wil en waar ze (voor) staat.

Toen ik net gestart was met mijn bedrijf kwam ik via een gezamenlijk netwerk in contact met Karin. Op dat moment presenteerde zij op zaterdag een radioprogramma bij 90FM met lokaal nieuws uit de Utrechtse heuvelrug. Ik weet nog dat ik dat ontzettend spannend vond, maar tegelijkertijd ook zo leuk om te doen. Hoe waardevol om ook via zo’n platform jouw bedrijf te mogen presenteren. Karin en partner hielpen mij daar destijds geweldig doorheen en ik kan mij veel plezier en lol herinneren.

Een paar jaar later benaderde Karin mij voor portretfoto’s. Leuk dat zij door deze kennismaking wederom aan mij dacht toen zij portretfoto’s nodig had. Op dat moment speelde er een hoop in haar prive leven en koos Karin er voor om het moment van fotograferen uit te stellen. Het is gewoonweg heel erg belangrijk dat je ook goed en lekker in je vel zit wanneer je foto’s laat maken. Het is voor velen niet iets wat je dagelijks doet.

Maar, we hielden contact en toen ik Karin belde en vertelde over mijn nieuwe initiatief was zij meteen enthousiast. Zo leuk als jouw idee aanspreekt bij andere ondernemers. En zo gingen wij op pad. Een heerlijke ochtend volgde. Waar ik Karin liet praten over haar werk, haar passies, ideeën, nieuwe plannen. Ondertussen maakte ik foto’s.
We startte binnen op locatie onder het genot van een kop koffie. Maar daarna verplaatsten we naar buiten. Al wandelend door het mooie Wijk bij Duurstede praatte we honderduit. En tussendoor maakte ik foto’s. Waar in eerste instantie nog een ongemakkelijk gevoel zichtbaar was, verdween dit naar de achtergrond. Karin was zichzelf. Vertelde over van alles en nog wat en bovenal over haar dromen en de weg die zij had afgelegd om nu te gaan doen wat ze doet. Zo gaaf!

Inspirerend en enthousiasmerend. Bijzonder te zien en horen hoe een ieder zijn eigen pad bewandeld en tot mooie inzichten komt. En dat het dan ook nog eens uitpakt door een ander bedrijf te starten. Hoe gaaf is dat! Daarom wens ik haar ontzettend veel succes. Geniet van de weg lieve Karin en maak er wat moois van. Maar dat is aan jou dubbel en dwars besteed.
Nieuwsgierig naar hetgeen zij jou kan bieden? Kijk en lees mee in mijn online magazine door te klikken op onderstaand plaatje!(Mockup door Flair Design)

Ook interesse om meer van jou, jouw bedrijf en jezelf te laten zien? Het gezicht achter jou als ondernemer om zo ook de juiste klanten aan te trekken? Een combinatie van tekst en foto’s? Geloof je ook in zichtbaarheid?
Laten we kennis maken, vertel me jouw verhaal & ik help je graag door dit in tekst en beeld vast te leggen en je een podium te geven.

Anneke

www.stijlfotografie.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *