Elvira van Gastele, Virtual Sidekick in het online magazine van Stijl*Fotografie  (mockup gemaakt door Flair design)

Als we het hebben over ondernemende vrouwen, dan hoort Elvira van Gasstele van Virtual Sidekick hier zeker bij! We hebben elkaar leren kennen via De Netwerkcarroussel, waar wij beiden aan deelnemen. Een fantastische netwerkgelegenheid in drukke tijden en tijden zoals deze waarin we elkaar zo min mogelijk live mogen ontmoeten.
Elvira en ik hadden een leuk gesprek en besloten live af te spreken. Zo gezegd zo gedaan. Daar zaten we vorig jaar lekker op het terras in Bunnik, bij restaurant VROEG. 
Ondernemers onder elkaar geeft altijd energie. Je begrijpt elkaar. Vooruit denken, denken in mogelijkheden, waar liggen nieuwe kansen. Leuk om te praten over wat ieder doet, bezig houdt, maar ook waarin je wilt groeien of kansen ziet.

Uit dit gesprek vloeide een mooie opdracht voort voor mij omdat Elvira foto’s nodig had. De fotosessie vond plaats in Amsterdam. Heerlijk samen aan de wandel geweest en op diverse, voor Elvira bekende, plekken geweest. Fotoplekken die haar verhaal ondersteunen, die passen bij wie zij is. Die ook wat laten zien van Elvira!
Belangrijk, jezelf laten zien. Mensen zijn uiteraard op zoek naar bepaalde expertise, maar het gezicht daarachter is zo van belang. Met wie ga je zaken doen? Geeft dat een fijne energie, een goed gevoel? Een eerste impressie zegt veelal genoeg.
We sloten onze fotosessie af op een geliefd plekje in Amsterdam, restaurant Het Gemaal wat destijds nog open was. Prachtige fotogenieke plek in Halfweg.

Na het maken van de fotoserie dronken we samen nog een kop koffie en er kwam van alles ter spraken. Daar vertelde ik haar ook over mijn plannen om een online magazine te maken. Een magazine waarin andere ondernemers een podium krijgen door middel van interview en foto’s. Een combinatie die laat zien wie er achter het bedrijf zit. Het gezicht achter de ondernemer!
Ik geloof er heilig in dat we elkaar kunnen helpen, deuren kunnen openen en verbindingen kunnen liggen. Het begint allemaal bij jezelf. Vertellen wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent. Pas dan kunnen mensen met je meedenken. En hoe concreter je bent, hoe makkelijker een ander een ingang voor jou vind.
Elvira was direct enthousiast en besloot deel te nemen. Blader hier in het magazine en lees haar persoonlijke stuk!

Zelf vind ik het erg leuk om een kijkje te krijgen in de keuken van andere ondernemers. Het zegt zoveel over hen. Ik laat mensen graag vertellen over hun passie, dromen, ideeën. Denk graag mee en verbind waar kan. Vandaar ook dit initiatief. Mooie is dat je sowieso een goede serie portretfoto’s ontvangt en een prachtig opgemaakt document, wat professioneel wordt opgemaakt door Flair Design.   
Daarbij komt dat ik zal verbinden waar kan. En wanneer we over een weer over elkaar vertellen. Elkaar meenemen tijdens gesprekken met anderen, dit alles delen op sociale media…dan heb je een groot bereik. Meer dan wanneer je alles alleen doet. Dus wat heb je te verliezen? Wil jij ook goede, professionele (portret)foto’s? Foto die laten zien wie jij bent, wat je doet, waar je voor staat? Daarnaast gebruik maken van een breed netwerk, opgenomen worden in mijn online magazine en ook nog een prachtig opgemaakt document dat je voor vele professionele doeleinden kunt inzetten?

Laten we kennis maken! Ik kijk naar je uit, Anneke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *