tuinproject

In de zomermaanden ben ik veel op pad geweest voor Vernooy tuin,-en bestratingsmaterialen. Ze wilden graag nieuw fotomateriaal hebben om te gebruiken op hun website, voor brochures en sociale media. Een zogeheten beeldbank. We bespraken hun wensen en ideeën en daarna ben ik van start gegaan. Vernooy werkt veel samen met hoveniersbedrijven, particulieren en gemeenten die bij hun  inkopen doen voor o.a. nieuwe- en gebruikte tuin- en bestratingsmaterialen. Als geste naar hun zakelijke klanten boden zij diverse hoveniers de mogelijkheid om projecten door mij te laten vastleggen op beeld. Foto’s die ook zij zelf weer kunnen inzetten voor de website en sociale media.

Nadat Vernooy contact had opgenomen met enkele hoveniers en gevraagd had wat projecten door te geven, ben ik zelf in de telefoon/mail geklommen voor het plannen van afspraken. Dit werkt het meest praktisch. Mijn klant belt zelf voorafgaand zijn klant om te informeren wat er staat te gebeuren en daarna neem ik het stokje over. Plan en bevestig de afspraken en maak mooie beelden van diverse projecten. Zo houden we de lijntjes kort en is het makkelijk schuiven wanneer het een keer regent en ik geen foto’s kan maken op de afgesproken dag.

Ontzettend leuk werk om te doen. Ik geniet enorm van de afwisseling binnen de fotografie. Ben gek op mensen, maar zo nu en dan even in alle rust mooie tuinprojecten fotograferen vind ik een feestje. Geweldig om te zien wat een vakwerk mensen leveren en je doet zoveel inspiratie op!

tuinproject

Project Eduard Bos hoveniers 

tuinproject

Project Eduard Bos hoveniers 

Voor Vernooy tuin,-en bestratingsmaterialen was het belangrijk dat we niet alleen overzicht-beelden maakten, maar juist ook mooie details van de verlichting en bestrating. Daarnaast maakte ik voor de hoveniers ook wat mooie details van gebruikte beplanting, bloemen en houtsoorten.

Zo ook voor Tuinmetamorfose, Ron Odijk

Tuinproject

Project Pand Pannenkoek

bestrating pand pannekoek

Projecten Domstad Tuinen

tuinproject
tuinproject
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *