Fotoreportage Van Leeuwen Kipspecialiteiten

Wat is het toch heerlijk om een kijkje in de keuken van andere bedrijven te krijgen. Van Leeuwen Kipspecialiteiten in Wijk bij Duurstede is er ook net zomaar een. Zij hebben hun sporen enorm verdiend!

“Vakmanschap, Productkwaliteit & Continuïteit

Met passie voor de kipsector als kuikenmester is de heer van Leeuwen senior in 1957 begonnen.
In 1970 zijn de handelsactiviteiten verder uitgebreid naar geslachte kuikens en diepvriespakketten.
Om te blijven innoveren en voorop in de toekomst te lopen, blijven wij investeren in onderzoek en opleidingen. Het streven naar kwaliteit en het verbeteren daarvan is bij ons de normaalste zaak.”

Flair Design verzorgd de website en introduceerde mij voor de fotografie. Bij het maken van een beeldbank voor een bedrijf, maak ik graag even kennis. Nu is het bedrijf niet geheel vreemd voor mij, omdat ik als 15-jarige 3 jaar lang gewerkt hebt voor de zus van Kees van Leeuwen en wel bij ‘De Versstroom’ in Wijk bij Duurstede.
Prachtige tijd gehad en veel geleerd als verkoop medewerker. Maar om nu een kijkje achter de schermen te nemen, dat was wel heel leuk!

En zo kwam ik op afspraak bij Ilona en Kees van Leeuwen. Kennismaken en een rondleiding. Altijd fijn te zien waar ik terecht kom en hoe de processen lopen die vastgelegd moeten worden.
Op die manier kan ik mij ook weer voorbereiden op de dag dat we de foto’s gaan maken.

Geweldig te zien hoe dit allemaal zijn werk gaat. Hoe vakkundig iedereen is, de snelheid waarmee alles gaat, heel gaaf!

Inmiddels heb ik een mooie beeldbank op mogen zetten, zodat ze een voorraad aan foto’s hebben die laten zien wat ze doen en hoe ze dit doen.
In eerste instantie het productieproces vastgelegd en later nog een keer de vrachtauto’s, want nadat alles gesorteerd en verwerkt is, wordt het ook vervoerd.

Kortom, fantastische klus en heel gezellige dagen gehad bij dit leuke bedrijf!

Meer zien/weten van Van Leeuwen Kipspecialiteiten? Kijk dan hier: Van Leeuwen Kipspecialiteiten 

Beeldbank Van Leeuwen kipsspecialiteiten Beeldbank Van Leeuwen kipsspecialiteiten Beeldbank Van Leeuwen kipsspecialiteiten

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *