Alfine Uitvaarten- afscheid op eigen wijze

Alfine uitvaarten

Vorig jaar belde Moniek mij voor het maken van portretfoto’s. Foto’s voor haar bedrijf Alfine Uitvaarten. Moniek heb ik eerder voor mijn lens mogen ontvangen, maar dan in privésferen.

Mijn manier van werken sprak haar aan en zo kwam ze terug en nu voor een zakelijke portretshoot.

Tijdens onze telefonische afspraak bespraken we de wensen van Moniek. Al gauw proefde ik dat ze naast wat mooie portretfoto’s ook wel beeld kon gebruiken wat laat zien wat Alfine Uitvaarten voor bedrijf is; hoewel de naam natuurlijk alles zeggend is 😉

Daarbij werkt Moniek niet alleen, maar samen met haar team van nog 3 dames.  

Het plannen van een afspraak kostte wat tijd, want als uitvaartbegeleider sta je toch wel 24/7 aan. Ieder moment van de dag kan dat ene telefoontje komen. We hebben per slot van rekening een zekerheid in het leven en dat is dat we allemaal een keer komen te overlijden.

Heb jij al helder in beeld hoe je jouw uitvaart eruit wilt laten zien? Heb je er al eens mee van doen gehad of ben je nog geheel onbekend hiermee?

Moniek begon ooit alleen, maar merkte dat het ook prettig is om samen te werken met andere uitvaartbegeleiders, zodat je meerdere aanvragen tegelijkertijd kunt behandelen en daarbij ook zo nu en dan eens afstand kunt nemen. Heel belangrijk om zo nu en dan ook even op te laden, vakantie te nemen of gewoonweg een weekend vrij te zijn.

Omdat Moniek aangaf meer te willen dan alleen wat portretfoto’s maken, regelde ik een mooie ruimte en wel bij FLOW bij de haven van Madeleine. Een prachtige locatie aan het water. Een veelzijdige ruimte, ideaal voor dit soort shoots.

We troffen elkaar op een zondag. Het was fris, maar heerlijk zonnig. Zodoende konden we een combinatie maken van beeld buiten en binnen.

De dames zagen er alle 3 prachtig gestyled en verzorgd uit. Niet onbelangrijk in dit beroep. Moniek had gezorgd voor prachtige bloemen ter decoratie en zelfs een koets geregeld waarop een kist gereden kan worden. Prachtig!

De bloemen werden mooi rondom de kist gedecoreerd en ik ging op pad met 1 van de dames. Om beurten heb ik ze uitgenodigd mee naar buiten te gaan. Een stukje wandelen, in gesprek en foto’s maken. Leuk om zo een kijkje in de keuken te krijgen, iemand te laten ontspannen en authentiek op beeld vast te leggen.

Uiteraard hebben we ook teamfoto’s genomen en diverse settings binnen vastgelegd die laten zien hoe de dames te werk gaan.

Na het maken van de teamfoto’s liet ik alle dames ook nog even individueel voor mijn lens staan. De andere vroeg ik om een minuut lang te omschrijven wat de kracht van degene voor mijn lens is?

Moniek werd omschreven als: krachtig, regelaar, verbinder, warm, mensen-mens, staat open voor, niks is te gek of te veel.

Een persoonlijk afscheid voor eenieder; geheel op eigen wijze en niet wat zou ‘moeten’ volgens de boekjes.

Wil je nu meer weten over/van Moniek – Alfine Uitvaarten? Kijk dan eens op www. Alfineuitvaarten.nl of plan een afspraak in. Al is het om eens te bespreken wat je NU al kunt regelen of laten vastleggen!

Alfine Uitvaarten- afscheid op eigen wijze

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *