Bedrijfsreportage op locatie bij Car&Boat Care in Houten

Bedrijfsreportage op locatie bij Car&Boat Care in Houten; mooie beeldbank mogen opzetten voor deze ondernemer in hart en nieren! Sebastiaan werkt met veel plezier en passie aan alle auto’s en boten die bij hem komen voor een goede, professionele poetsbeurt en meer! Ik liep deze dag mee om alles tot in detail vast te leggen voor hem. Ontzettend leuk om ook hier weer een kijkje in de keuken te krijgen en te zien hoeveel erbij komt kijken voordat die auto’s weer gereed zijn. Vakwerk kan ik je zeggen!

Mensen vragen zich altijd af hoe we dan te werk gaan tijdens een bedrijfsreportage op locatie. Wordt alles in scene gezet? Ben ik steeds bezig met de camera? Hoe moet ik kijken?
Al deze vragen kan ik wegnemen. Allereerst door een goede voorbereiding. Zorg er altijd voor dat je bedrijf er netjes uit ziet, schoon is, dat er een vers bloemetje staat indien passend en dat er voldoende schone bedrijfskleding aanwezig is(een ongelukje zit in een klein hoekje 😉 )

En dan, vraag ik de ondernemer gewoon zijn ding te doen! En zo ging Sebastiaan aan de slag. Deze dag stonden er diverse soorten auto’s in de rij voor een poetsbeurt! Van oldtimer naar een zeer exclusieve uitvoering van de MINI Cooper. Leuk om te aanschouwen en vast te leggen.
Alle soorten behandelingen en toepassingen kwamen deze dag voorbij. Alles werd uit de kast getrokken om een goed beeld te kunnen maken van de diverse mogelijkheden die Car&Boat Care te bieden heeft.

Deze foto’s worden straks allemaal gebruikt op de website om bezoekers een goed beeld te kunnen geven van hetgeen zij kunnen verwachten wanneer zij de auto of boot brengen bij Car&Boat Care in Houten. Daarbij brengt het je soms op ideeën en het leuk is dat het allemaal eigen beeldmateriaal is. Je ziet Sebastiaan, de eigenaar, aan het werk. Hij is degene met wie je contact hebt en wie jouw auto/boot zo mooi maakt. Hoe fijn om een gezicht te hebben bij de ondernemer achter dit bedrijf. Maar ook om te zien waar je aan komt, wat voor soort bedrijf, hoe ziet het eruit. Geen stockfoto’s die op veel websites terug te vinden zijn.

Naast het inzetten voor de website kun je de beelden ook heel goed gebruiken voor social media, nieuwsbrieven, reclame uitingen e.d. Investeren in een goede beeldbank zorgt ervoor dat je een tijd vooruit kunt. Het is de investering zeker waard!

Voor meer informatie over Car&Boat Care, neem gerust een kijkje op zijn website.
Zelf een mooie beeldbank laten maken? Laten we kennis maken! Voor meer info kijk op www.stijlfotografie.nl

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *