In oktober was ik op stap met enkele heren van Het Keuringshuis uit Amersfoort. Specialist in bouwkundige keuringen & energielabels.
Na een persoonlijke afspraak op kantoor vroegen ze mij een beeldbank met hen te maken voor de website en andere media uitingen. Een voorraad eigen beeldmateriaal wat laat zien wat ze als bedrijf doen, met welke mensen ze werken en wat ze doen.

Een erg leuke dag waarin ik op meerdere locaties met heb geweest ben om wat bouwkundige keuringen te doen en zo een serie foto’s te maken waaruit ze een tijdje kunnen putten.
Het was een gezellige en leerzame dag met een leuke club mensen.

Beeldbank Keuringshuis Amersfoort

Beeldbank Keuringshuis AmersfoortBeeldbank Keuringshuis Amersfoort

Beeldbank Keuringshuis AmersfoortBeeldbank Keuringshuis Amersfoort

Verder hebben ze in korte tijd een mooi team opgebouwd aan mensen en nog steeds zijn zij groeiende. Het team is wat hun bedrijf maakt en ook dat wilde ze graag laten zien. Op hun eigen locatie in Amersfoort hebben we dan ook een mooie serie portretten gemaakt, zowel buiten als binnen. Portretfoto’s die laten zien wie hun team vertegenwoordigt. Foto’s bruikbaar voor de website, maar ook voor LinkedIn, andere sociale media en marketinguitingen.

Beloved zakelijk portret Keuringshuis Amersfoort Beloved zakelijk portret Keuringshuis Amersfoort Beloved zakelijk portret Keuringshuis Amersfoort Beloved zakelijk portret Keuringshuis Amersfoort Beloved zakelijk portret Keuringshuis Amersfoort Beloved zakelijk portret Keuringshuis Amersfoort Beloved zakelijk portret Keuringshuis Amersfoort

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor jouw bouwkundige keuring of een energielabel nodig? Kijk dan eens op Keuringshuis.nl