Beloved Fotoshoot bij Schaapskooi Heidestein

Wat een feestje was dit. Op stap met Mike&Maaike op een prachtige locatie in Driebergen, Schaapskooi Heidestein. Het lijkt bijna ‘buitenland’. Leuk om te zien dat ook Mike&Maaike net zo verrast waren als ik de eerste keer dat ik dit prachtige natuurschoon zag. Je hebt er van alles wat. Na een mooie wandeling door het bos, lopen we langs de schaapskooi op. Al snel komen we bij een hek en lopen letterlijk tussen de schaapjes, hoe leuk is dat! Prachtige natuur, prachtige bomen die ook deels zijn omgevallen. Hoe leuk om op plaats te nemen tijdens een fotoshoot!

We lopen nog een stukje door en ondertussen kletsen we wat. Ik stel een hoop vragen en kom zo gaandeweg al veel te weten. Dan staan we plots op de prachtige zandvlakte…”wauw” hoorde ik dit mooie stel zeggen. Wat een gave plek. En we treffen het. Het is lekker rustig op deze doordeweekse dinsdagochtend & ook het zonnetje komt lekker door.
Gelukkig hebben we genoeg schaduwplekken. Want dat harde zonlicht is niet altijd zo fijn. Zeker niet voor de mensen voor mijn lens. Knijplicht roep ik altijd.

Daarom starten we in en rondom de boompartijen. Geen straf, want deze vormen een gaaf decor!
Mike&Maaike ken ik van het sporten en ik weet dat ze aan elkaar gewaagd zijn en ook best competitief ingesteld. Leuke wetenschap. Tijd voor een spelletje dus om even los te komen, hahaha.

Nadat we lekker los zijn laat ik dit mooie koppel samen wandelen en even genieten van de rust en de natuur.

Al gauw zie ik de ontspanning op hun gezichten en zie ze genieten van het samenzijn. Even oprechte tijd en aandacht voor elkaar! Het is oprecht een feestje om mijn vragen aan ze mee te geven. Alsof ze al voorbereid waren. Zo mooi om te zien wanneer het koppel voor mijn lens moeiteloos ingaat op de vragen en opdrachtjes die ik meegeef. Dat ze echt moeite doen om elkaar te zien, te luisteren en elkaar te verrassen met mooie antwoorden. Pure, oprechte emotie is dan automatisch het gevolg. Zo gaaf om dit te initieren en vervolgens de emotie vast te leggen. Genieten!!

Aan de wandel

Na even een tijdje op dit plekje vertoefd te hebben lopen we verder. We praten wat, kijken om ons heen en al snel zie ik weer wat mooie plekjes die een totaal andere omlijsting verzorgen.
Wederom nodig ik het stel uit om bepaalde dingen tegen elkaar te zeggen of even terug te gaan naar een specifiek moment in hun leven. Herinneringen ophalen is heel waardevol. Weer even stilstaan bij wat je allemaal samen hebt(beleefd). Het brengt mensen echt dichter bij elkaar, letterlijk. Lachen om dingen die geweest zijn. Maar ook weer even benoemen waarom je trots bent op jouw partner, of stilstaan bij dat wat de ander zo leuk en bijzonder maakt.

We lopen weer rustig verder. Er wordt veel gelachen tijdens deze shoot. Ze zijn zo lekker zichzelf, heerlijk. Ik houd van puur.
Op diverse plekjes doen we leuke opdrachten en laat ik ze in gesprek gaan.

We beleven een heerlijke ochtend en ook ik ga met een euforisch gevoel naar huis. Dit geeft zoveel energie. Super!

Bedankt lief stel voor jullie enthousiasme, openheid en oprechtheid.

Lieve groet Anneke

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *