Beloved fotoshoot samen in Vreeswijk

Beloved fotoshoot samen

Op een mooie zonnige dag mocht ik op pad met dit lieve stel. Wat een liefdevol koppel, zo blij met het elkaar. Het straalt er aan alle kanten van af. Nadat we even gepraat hebben gaan we lekker aan de wandel door het prachtige Vreeswijk. Iedere keer weer een feestje om door Vreeswijk te lopen. Wat een prachtige wijk van Nieuwegein (Vreeswijk is een voormalig dorp en voormalige gemeente aan de Lek in de Nederlandse provincie Utrecht). Je vindt hier veel historie en ziet op iedere hoek van de straat wel iets terug wat je doet denken aan vroegere tijden. Love it! Je waant je even in een andere tijd en het geeft altijd een gevoel van vakantie…
Genietend van de mooie ontwakende natuur en het prachtige Vreeswijk laat ik Bram&Miriam even landen en genieten van het ‘nu’. Ik vraag ze alle zorgen en dingen waarmee ze nu in het hoofd lopen even los te laten en lekker te genieten van en met elkaar.

Nou, daar is weinig voor nodig…de liefde spat er vanaf en ze stralen beiden van oor tot oor. Heerlijk om te zien! We wandelen ondertussen lekker door en dan gaan we van start. Van tevoren hebben ze beiden een vragenlijst ingevuld waardoor ik iets meer inzicht heb gekregen in hun karakters en relatie. Op basis daarvan ben ik vragen en opdrachtjes gaan samenstellen die ik vervolgens stel tijdens de fotoshoot.

Opdrachtjes en vragen

Ook hier zag ik al vrij snel dat ze helemaal in elkaar opgingen. Serieuze en gekke vragen wisselde elkaar af, maar ook een beetje spel mag niet ontbreken. Het maakt dat je echt even in het moment komt, lekker geniet, lacht…alles compleet vergeet. En dan, komen de meest pure en echte emoties naar boven. Dat leg ik graag vast!

Op gepaste afstand nodigde ik ze uit om bepaalde dingen tegen elkaar te zeggen en van het een komt het ander, zo gaat dat. Het geeft een compleet andere dimensie aan een fotoshoot.
Daar waar veel mensen het idee hebben dat ze tijdens een fotoshoot moeten poseren en lachen is dit gewoon genieten van het moment.
Tuurlijk zoeken we leuke plekjes, vraag ik het koppel te gaan zitten of iets te doen. Maar de interactie & het gesprek tussen de mensen voor mijn lens zorgt ervoor dat er echt emotie volgt. Dan is het aan mij om daar het goede moment te vangen.

Beloved fotoshoot samen Vreeswijk

Genieten

Zo genoten van deze Beloved fotoshoot. Alles klopte. Het stel dat compleet in elkaar op gaat, het weer wat mee werkte, het prachtige plaatsje wat weer zorgt voor een fantastische omlijsting van de foto’s. Ik geniet echt mee wanneer mensen het zo leuk hebben samen. Hoe gaaf om er als fotograaf een steentje aan bij te kunnen dragen dat mensen die elkaar al zo lief hebben toch dingen tegen elkaar zeggen waarvan ze tegen mij zeiden: “dit zeg je niet zo snel tegen de ander in het dagelijks leven’.

En dat is precies waarom het ook zo leuk is om te doen. Buiten het feit dat je er een mooie fotoreportage aan overhoudt, is het misschien nog wel het meest genieten dat het moment ‘ansich’ zo waardevol is.

We zijn allemaal druk, vliegen van werk naar feestje naar sociale verplichting etc. We doen het allemaal zelf, maar vergeten soms misschien wel eens wat het allerbelangrijkste is. De mensen die dichtbij je staan. Daar wil je toch tijd mee doorbrengen? En wat is er mooier dan die tijd ook zinvol in te vullen! Jouw tijd geven aan de ander is een mooi geschenk. Pure, oprechte aandacht voor elkaar. Zonder afleiding, zonder derden erbij.

Bram&Miriam, ik heb echt genoten van jullie liefde voor elkaar. Het spatte van mijn scherm. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe en alvast een prachtige bruiloft!
Bedankt voor jullie openheid & vertrouwen.

Hieronder de mooie woorden van Bram&Miriam nav de Beloved fotoshoot:

Bram en Miriam van den Broek 

Met recht een “Beloved” fotoshoot

Door de corona-crisis hebben wij helaas ons huwelijk van 15 mei aanstaande moeten verzetten. Een heel lief iemand had blijkbaar wel in de gaten dat wij dat erger vonden dan we lieten blijken. Op een avond kregen wij van Anneke een mailtje dat een anonieme gulle gever ons een Beloved fotoshoot cadeau had gedaan. Wat een verrassing! Wij hadden 2 jaar geleden met de hele familie al eens een Beloved fotoshoot gedaan, dus Annekes werkwijze was ons niet vreemd. Maar nu was de aandacht eens voor ons als stel. Wat heerlijk, even geen huishouden, geen werk, geen kinderen, alleen even WIJ…
Anderhalf uur in Vreeswijk, de tijd vloog om. Even helemaal in elkaar opgaan (geen probleem, hè Anneke🙂) en zelfs het weer zat mee. We hebben genoten. Anneke, bedankt voor een gezellige, spontane, romantische, heerlijke fotoshoot met echte aandacht voor ons en vragen waardoor ons weer even heel duidelijk is geworden waarom wij voor elkaar hebben gekozen. Je bent een topper! Heel veel liefs, Bram en Miriam”

bron: Ondernemerinwijk.nl

Beloved fotoshoot samen

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *