Zo mooi om te zien wanneer mensen opgaan in elkaar tijdens een Beloved fotoshoot samen. Een moment van oprechte aandacht voor elkaar. Een wandeling door een mooi stukje natuur, met iemand van je enorm veel houdt of iemand die je enorm waardeert. Ik nodig jullie graag uit om mooie dingen tegen elkaar te zeggen, laat jullie kleine opdrachtjes uitvoeren…Het zorgt voor een gezellig moment van samen zijn waarin oprechte aandacht voor de ander de hoofdrol speelt.

Iedereen verdiend de aandacht en tijd van een ander. Hoe mooi om iemand je dankbaarheid te tonen of om iemand jouw oprechte aandacht te geven en te vertellen waarom die persoon zo belangrijk voor je is. Wil je eerst meer weten over een Beloved shoot, kijk dan hier.

Dit jaar ga ik van start door ieder kwartaal een Beloved fotosessie voor 2 personen weg te geven. Je kunt meedoen door je in te schrijven voor jezelf, maar nog leuker is het om een ander aan te melden. Wie in jouw omgeving verdiend een geweldige belevenis? Wie zet jij in het zonnetje, geef je een steuntje in de rug of heeft het zwaar en eigenlijk nooit ruimte om dit soort waardevolle dingen te kunnen doen? Denk niet alleen aan je eigen geliefden, maar kijk juist ook om je heen. Misschien heb je een buurman die zich altijd inzet voor anderen, een familielid die een zware tijd doormaakt en wel een opsteker verdiend of misschien een collega die je graag in het licht zet.

Laat het mij weten via deze link en meld jezelf en/of een ander aan.

Heel benieuwd naar jullie verhaal. Tot gauw! Liefs Anneke

7 antwoorden
 1. Martien dix
  Martien dix zegt:

  Graag draag ik mijn vriendin paula voor. Wij worden dit jaar 60 en ik zou het prachtig vinden om met haar een mooie shoot te maken. Ze is mijn allesie en ik ga er van uit dat dat wij samen oud worden. Ze is lief zorgzaam en staat altijd voor iedereen klaar. Ik hoop dat ze het wordt.( ook een klein beetje voor mijzelf) gr martien dix

  Beantwoorden
 2. Ans van Donselaar
  Ans van Donselaar zegt:

  Ik gun de fotoshoot aan FB loze Cisca en Ries van Leeuwen. Zij wonen in Wijk bij Duurstede, en het zit hen qua gezondheid niet altijd mee. De beloved fotoshoot zal een waardevolle herinnering zijn om met veel plezier op terug te kijken!

  Beantwoorden
 3. Sandra
  Sandra zegt:

  Ik zou graag mijn ouders opgeven. Voor een mooi stel wat afgelopen jaar veel heeft meegemaakt. En echte liefde het bestaat. Hun liefde zou ik vast willen leggen op de foto. Onvoorwaardelijke liefde voor hun.

  Beantwoorden
 4. Claudia van Wijk
  Claudia van Wijk zegt:

  Ik wil graag meedoen voor mijn buren. De buurman wordt deze maand 70 en samen met zijn vrouw staan ze altijd voor iedereen klaar. Ze verdienen het!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.