Beloved zakelijk portret

Beloved portret fotosessie

Kom net thuis van een hele mooie Beloved portret fotosessie. De dame voor mijn lens ken ik sinds enkele maanden. Via de Netwerkcarroussel werden we aan elkaar gelinked. Tijdens onze 1e zoomafspraak was er direct een klik. Dat nodigde uit tot het maken van een fysieke afspraak en zo kwam ik bij haar terecht in Veenendaal. Die klik dat klopte. We raakten niet uitgesproken en wisselden vele ideeën uit.
Vandaag stond ze voor mijn lens. We spraken af bij de gekleurde huisjes. Want deze dame is enorm kleurrijk van zichzelf. Eerste locatie die op popte was dan ook dit plekje in Houten. Met de camera aan mijn schouder wandelde we eerst een stukje rond de plas. Ze kwam net uit een business netwerk, dus ik vroeg hoe het was geweest. Leuk om te horen hoe anderen dit ervaren en hoe zij zelf ‘netwerken’. Ze gaf aan dit toch wel lastig te vinden. Iedere week voor een groep staan, jezelf presenteren. “Waarover moet ik het steeds hebben?”
Waarop ik zei: Jeetje…je hebt zoveel moois te vertellen. Deel jouw verhalen met de groep. Vertel ze over de prachtige dingen die je doet! Dan is die 1 minuut zo vol gesproken 😉 En mensen zien dan ook beter waar ze jou kunnen helpen of aan wie ze jou kunnen linken!
Op de terugweg dacht ik bij mijzelf. Mooie tip Anneke, maar vertel jij de buitenwereld wel genoeg? Over hetgeen er tijdens mijn shoots gebeurt? Zonder naam en toenaam kan ik best goed omschrijven wat er dan ontstaat. Kortom, bij deze!
Dit is dus zo’n wederkerigheid. Ik stel veel vragen tijdens de shoot. De ander verteld. Vergeet de camera. Is zichzelf en ik heb een authentiek beeld. Maar het gaat verder. Want door de antwoorden die terugkwamen op mijn vraag, had ik zelf ook weer een mooi inzicht! En, doordat zij zo opent en veel verteld, krijg ik inzicht in haar behoeften en kan ik haar beter helpen aan ingangen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *