Beloved Zakelijk Portret Henschotermeer

Beloved Zakelijk Portret Henschotermeer

Wat een mooie dag was dit! De ochtend startte wat bewolkt in Woudenberg, maar al snel kwam er een zonnetje door. Rust, ruimte…wat een fantastische natuur. Genieten vind ik dat als je zo smorgens vroeg in alle stilte even kunt genieten van een fantastisch uitzicht. Meestal ben ik vroeg op locatie. Even beetje verkennen, kijken waar ik naar toe wil gaan.

En dan zie ik Jaap aankomen. Een en al energie, enthousiasme. Wat een leuke, aardige man is Jaap toch.
Jaap belde mij voor een zakelijk portretshoot. Jaap is energetisch therapeut. Prachtig beroep. Een beroep waar je letterlijk met energie werkt, zowel van jezelf als van de ander. Een goede klik is dus van wezenlijk belang.
Jaap is bezig met het maken van een website. Een site waarop mensen kunnen lezen wat ze kunnen verwachten, maar vooral ook even ‘kennis’ kunnen maken met Jaap zelf.
Vaak zegt een eerste foto al genoeg. Iemand staat je aan of niet.

Jezelf laten zien is niet vanzelfsprekend. Wanneer ben je nu echt jezelf?

Zeker wanneer dit ook nog eens vastgelegd wordt op beeld. Bij het zien van een fotocamera worden veel mensen al ongemakkelijk.

Gelukkig heb ik daar mijn eigen werkwijze voor! Dat is waarom Jaap mij ook vroeg de foto’s voor hem te maken. Een serie portretten die ingezet kunnen worden voor zijn website en evt wat sociale media.
Maar bovenal een serie portretten waar Jaap echt JAAP is!
Beloved Zakelijk portret Henschotermeer

 

We starten met een korte wandeling. Even alles loslaten waarmee je gekomen bent. Even in het hier en nu. Genieten van de natuur en de aandacht voor jezelf. Al wandelende stel ik enorm veel vragen. Ik laat Jaap lekker praten over zijn business, mooie casussen. Steeds meer zie ik de ontspanning en rust komen. Langzaamaan starten we met het maken van wat foto’s.
Natuurlijk geef ik aanwijzigingen en opdrachtjes, maar ik probeer het zo min mogelijk te regisseren. Het komt zoals het komt.
Teveel regisseren zorgt er juist voor dat men ongemakkelijk wordt en dat wil ik echt voorkomen!

We wandelen ruim 1,5 uur en praten over diverse onderwerpen. Leuk om een kijkje in zijn keuken te krijgen en ondertussen ook verschillende uitdrukkingen vast te kunnen leggen.
De locatie zorgt voor een geweldige omlijsting en ik maak een grote variatie aan beeld. Staande, liggende beelden, ingezoomd portret of juist wat meer Jaap en omgeving.
Beloved zakelijk portret Henschotermeer

Ontzettend leuk om met ondernemers op pad te gaan. Delen van kennis, ideeën, maar ook het leggen van verbindingen is hier onderdeel van. Automatisch denk ik mee in de richting van Jaap en draag ook ideetjes aan en probeer te verbinden met andere mensen waar mogelijk.

Een hele fijne ochtend met een mooie serie portretten als eindresultaat. Na het zien van de eerste beelden ontving ik al een lief berichtje van Jaap hoe blij hij was met de foto’s en ook hoe bijzonder de shoot ansich.

Wil jij ook een serie portretten van jezelf? Foto’s waarop jij Jezelf laat zien? Kijk hier voor meer informatie, hopelijk zie ik je gauw!

 

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *