Beloved zakelijk portret met een rasechte ondernemer in Wijk bij Duurstede

Beloved zakelijk portret Wijk bij Duurstede

Tijdje terug belde Sander van Vorm Centraal mij op. Ik ben op zoek naar een fotograaf die mijzelf en het werk wat ik doe en maak in beeld kan brengen. Onze kids zitten in dezelfde klas en hij had mijn naam al vaker voorbij horen komen, dus het belletje was snel gepleegd. Na een kennismakingsgesprek bij Sander thuis had ik een goed beeld van hem en zijn werkzaamheden.
Sander weet heel goed waar zijn kracht ligt en hij doet echt wat hij leuk vind. Sander is een multitasker als je het mij vraagt en weet naast prachtige ontwerpen ook heel goed de klant te ondersteunen bij het verdere marketingproces. Leuk om een mooie website te hebben of een goede huisstijl. Maar dan…hoe breng je dit vervolgens aan de man. Wie is jouw doelgroep en hoe bereik je deze het beste? Jarenlange ervaring, maar ook het runnen van andere bedrijven maakt dat Sander hier goede ondersteuning in kan bieden en de klant dus een totaalconcept aanbiedt.

Dat Sander ondernemend is, dat blijkt wel uit het feit dat hij risico’s durf te nemen en vooruit kijkt. Tijdens de lockdown en de rest van de zomer 2020 is hard gewerkt aan en geïnvesteerd in een eigen webshop. Per 1 september bestel je zelf, voordelig & snel meer dan 250 promotionele printmedia producten via www.printcentraal.nl. Een prachtige webshop, die toegankelijk aanvoelt. Print Centraal biedt een groot assortiment bedrukte vlaggen, spandoeken en overige reclameproducten om uw bedrijf, merk, dienst en/of product te promoten.

Sander en ik hadden afgesproken om 2 momenten te prikken voor een Beloved zakelijke fotoshoot. De eerste keer zijn we samen op pad gegaan in Wijk bij Duurstede om mooie portretbeelden te maken van Sander zelf. Foto’s die inzetbaar zijn voor zijn website, maar ook voor sociale media en andere promotionele doeleinden.
Al wandelend door Wijk stel ik Sander veel vragen. Over zijn werk, hoe hij tot dit vak gekomen is, wat zijn grote passies zijn, waarom hij gekozen heeft voor het ondernemerschap etc. Sander ontspant en komt steeds dichterbij zichzelf. Je ziet die subtiele verandering wanneer je goed kijkt. En dat moment wil ik graag vastleggen.
Puur, oprecht, vol emotie.

[av_image src=’https://stijlfotografie.nl/wp-content/uploads/2020/07/MG_9667LR.jpg’ attachment=’8082′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-56xn1c’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

 

Ik ben er van overtuigd dat wanneer jij jezelf laat zien , je daarmee ook de juiste klanten aantrekt. En hoe fijn werk dat!

Na deze portretsessie zijn we een tweede ochtend op pad geweest. Dit keer een rondje langs verschillende klanten van Sander. Leuk om samen met je klant in beeld te komen. Vol trots laten zien wat je voor hen betekenen kunt.
Hiermee ook meteen een mooie manier om andere klanten te laten zien wat je zoal maakt en wat je voor andere betekenen kunt.

[av_image src=’https://stijlfotografie.nl/wp-content/uploads/2020/07/Beloved-zakleijkportretLR_MG_3169.jpg’ attachment=’8083′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-4hrnao’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’https://stijlfotografie.nl/wp-content/uploads/2020/07/Zakelijk-portret-Sander-BreddelsLR_MG_3134.jpg’ attachment=’8084′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-2xaguo’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

Al met al een mooie beeldbank opgezet waar Sander een tijdje mee vooruit kan. Een mooie basis om te gebruiken voor website, sociale media, email marketing en alles om jouw klant/doelgroep te bereiken.

Bedankt voor deze mooie opdracht Sander en heel veel succes met alles wat je nog mag gaan doen!

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *