Beloved zakelijke portretshoot op locatie Wijk bij Duurstede

Beloved zakelijke portretshoot op locatie in Wijk bij Duurstede

Carole is voor velen een bekend gezicht in Wijk bij Duurstede. Als register makelaar/taxateur komt zij bij velen over de vloer. Carole kan ik omschrijven als enthousiast, vrolijk, open en heeft kennis van zaken.
Dat wil ik dan ook terug laten komen in de foto’s. Carole belde dat ze graag een nieuwe aanvulling van foto’s wilde hebben. De eerder gemaakte portretserie was al weer een paar jaar oud en ook in een ander seizoen genomen. Zodoende nu ook wat frisse Lente beelden. Heel goed om afentoe wat te vernieuwen en ook erg leuk wanneer je gedurende het jaar kunt mee veranderen met de seizoenswisselingen. Zo houdt je je eigen website fris en up 2 date.

Aangezien Carole zelf uit Wijk bij Duurstede komt, hier ook veel werk heeft en omdat Wijk nu eenmaal prachtige plekjes heeft, kozen wij wederom voor deze plek als fotolocatie!
Nadat Carole mij haar wensen had verteld mbt de foto’s gingen we aan de wandel in het pittoreske Wijk.
Het was een super zonnige dag, dus kozen we regelmatig voor de schaduw plekjes.
Erg leuk om met Carole op pad te zijn. Al pratende over haar werk, alle ontwikkelingen, kids etc, zochten we mooie plekjes op en maakte diverse beelden.

Beloved zakelijk portret

Wat moet ik mij nu voorstellen van een ‘Beloved’ zakelijke portretshoot?
Tijdens een Beloved zakelijk portretshoot ben ik jouw gesprekspartner. Ik vraag je het hemd van je lijf 😉 en al pratende vergeet jij de camera. Doordat ik je vragen stel over je werk. je doelen, maar ook over prive dingetjes heb jij minder het gevoel bezig te zijn met een fotoshoot. Je ontspant, verteld over je passies en dan zie ik dat vlammetje, die sprankeling in je ogen. Dat wat ik graag terug zie in een foto. De echte JIJ!

Doordat we wandelen ontspan je ook, ben je meer jezelf. Daarnaast kunnen we steeds weer een nieuwe omlijsting pakken voor jouw foto’s. Er ontstaat variatie zodat je een mooie serie foto’s hebt waar je naderhand uit kunt kiezen. Bijkomend voordeel is dat je op de diverse plekjes nog eens kunt wisselen met kleding en zo tijdens 1 shoot een varieteit aan beeld maakt wat je kunt gebruiken.

Zakelijke portretfoto’s inzetbaar voor vele doeleinden!

Het leuk van de diversiteit aan beeldmateriaal is dat je het ook op verschillende manieren kunt inzetten. Niet alleen voor je website, maar ook voor sociale media, drukwerk, beurzen, campagnes etc.

Vooraf bespreken we exact jouw wensen en je doelen. Waarvoor wil je de foto’s gebruiken, wat wil je overbrengen en uitstralen. De locatie en hetgeen we in beeld brengen is mede bepalend. Daarnaast help ik je door mijn speciale werkwijze om te ontspannen en het beste uit jezelf te halen!

Ook een mooie portretserie van jezelf? Laten we kennis maken!

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *