Tjee, wat zo’n foto actie wel niet teweegbrengt. Ik schrik er altijd weer van dat er zoveel leed is… Afgelopen week deed ik een oproep voor 3 koppels 50+ voor een Beloved fotosessie. Zoveel mooie reacties gekregen van 50-jarige huwelijken tot super verliefde koppels, ik gun het echt iedereen. Maar er zitten ook zoveel ‘schrijnende’ gevallen tussen. Ziekte, ellende, geliefden die er op korte termijn niet meer zullen zijn.
Uiteraard gun ik iedereen zo’n fotoshoot en het liefst zou ik al die mensen die ziek zijn of ellende hebben zo’n shoot willen geven. Maar laat ik ook eerlijk zijn… ook ik moet brood op de plank brengen voor ons gezin. Iets wat ik met ontzettend veel plezier en toewijding doe want fotograferen is echt mijn passie. En de Beloved technieken brengen zoveel meer mee als alleen die ene foto…

Moet je nu eens indenken dat jouw geliefde, je kind, je lieve ouders, broer, zus, vriend/vriendin er niet meer zal zijn? Heb jij dan mooi foto’s? Een ‘tastbare’ herinnering??

Veelal vinden we foto’s niet leuk, we zijn niet fotogeniek, niks aan…en dan kost het ook nog zo’n hoop geld! Maar als je je dan bedenkt dat dat ene moment, dat moment van quality time samen, dat dat straks iets is waar je echt met een lach en een traan op terug kunt kijken?
En naast dat bijzondere moment dat je met elkaar deelt, heb je ook nog eens tastbare herinneringen voor aan de muur of in fotoalbum? Levende herinneringen, hoe waardevol is dat? <3

Hoe vaak hoor ik niet van mensen “hadden we dit maar eerder gedaan!’
Laat het dus niet te laat zijn en gun jezelf en/of een ander dat bijzondere moment.

Echt even tijd voor en met elkaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *