De Wijkse Glossy

Beloved zakelijke portretten voor de Wijkse Glossy

Beloved zakelijke portretten voor De Wijkse Glossy; een magazine vol verhalen van en over lokale ondernemers uit gemeente Wijk bij Duurstede. Super gaaf initiatief van Ondernemerinwijk.nl waar ik met ontzettend veel plezier aan mee gewerkt heb. Wat onwijs leuk om al die verhalen te horen van lokale ondernemers. Zo passend ook bij mijn manier van fotograferen. Als Beloved fotograaf werk ik tijdens mijn fotoshoots altijd aan de hand van een bepaalde vraagtechniek. Door het gesprek aan te gaan, vragen te stellen, mensen te laten praten over hun passie, toekomst ideeën ontstaat er wat. Er valt een muurtje weg, mensen openen en komen dichterbij zichzelf. Ze gaan stralen en dat is zo mooi om te zien, te ervaren en vast te mogen leggen.

[av_image src=’https://stijlfotografie.nl/wp-content/uploads/2020/08/MG_3406BAX-lederwaren-hoeden-en-petten-zakelijke-portrettenmade-by-StijlFotografieLR.jpg’ attachment=’8109′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-3szl48′ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

Voor de Wijkse glossy vele ondernemers mee op pad mogen nemen. En zoals ik altijd werk…ik heb ze meegenomen naar buiten. De buitenlucht geeft letterlijk ruimte en even weg zijn van je eigen ‘winkel’ is heel fijn om even los te kunnen laten. Even tijd voor jezelf. Mijn jarenlange ervaring heeft geleerd dat mensen anders altijd bezig blijven, toch niet goed focus kunnen houden wanneer er om hen heen van alles gebeurt waar ze zich eigenlijk mee willen bemoeien. Loslaten is voor veel mensen en zeker voor ondernemers niet gemakkelijk. Daarom lekker op pad. Voor de Wijkse Glossy bleven we uiteraard wel binnen onze gemeente, maar he….wat een mooie plekjes bied Wijk bij Duurstede!

En wat een fantastische ondernemers heeft onze gemeente! Gedreven, enthousiast en altijd op zoek naar andere wegen wanneer het even tegen zit zoals nu tijdens de Corono crisis. Mooi te horen hoe ondernemers hier mee om gaan, ieder op zijn/haar manier.
Het zet alles weer even op scherp en laat je nadenken over hetgeen je doet, wat beter kan of anders. Zo’n crisis geeft weer nieuwe inzichten en er ontstaan fantastische ideeën en initiatieven!

Vandaag wordt de Wijkse Glossy bezorgd bij de ondernemers die mee hebben gedaan in de eerste editie, Mooi Lokaal! Vanaf vandaag kunnen de glossy’s dus ook verspreidt worden door onze lokale verenigingen en de ondernemers. Mocht je graag zelf een magazine willen bestellen, kijk dan even hier.  
De opbrengt gaat rechtstreeks naar de ondernemers of de lokale sportverenigingen. Hoe mooi is dat. En voor iedereen die de Glossy koopt; naast alle mooie verhalen vind je meer dan € 100,- aan kortingsbonnen. Kortom, dit magazine moet je hebben!

Steun onze lokale ondernemers en sportverenigingen en bestel bij een van de deelnemers of online een Wijkse Glossy!
Alvast veel kijk,-en leesplezier!!

[av_image src=’https://stijlfotografie.nl/wp-content/uploads/2020/08/Huidverzorgingssalon-Ester-van-den-Berg-made-by-StijlFotografie-Anneke-Troost-20200705_1128LR.jpg’ attachment=’8107′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-36697s’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

Liefs Anneke

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *