Femke Rogge NEI & Energetisch gezinstherapeut.

Wat een enthousiasme en positieve energie komt mij tegemoet als ze de voordeur opendoet. Femke en ik zijn geen onbekenden van elkaar. Heel leuk dus om elkaar nu voor haar eigen praktijk te mogen gaan fotograferen.

Enkele weken ervoor belde Femke mij op voor meer informatie. Graag wilde ze portretfoto’s laten maken voor haar nieuwe website die gemaakt wordt.

Wat ga je doen vroeg ik haar?

Femke brandde los. Ik ga voor mijzelf starten onder de naam Femke Rogge NEI & Energetisch gezinstherapeut.

Haar belangrijkste doel is om kinderen, (jong) volwassenen, ouderen en gezinnen te begeleiden en inzicht te geven in hetgeen jouw lichaam jou verteld.

Je lichaam geeft zoveel signalen en informatie af, alleen is het voor vele lastig om dit te zien/horen/voelen, laat staan er iets mee te doen.

Tijdens onze fotosessie neemt Femke mij in haar werkzaamheden. Ze laat zien wat ze onder andere te bieden heeft aan haar klanten.

En zo start ze met het gebruik van de Biotensor.

Via een biotensor, een energetisch meetinstrument, maakt Femke contact met jouw trillingsniveau, ofwel jouw onderbewustzijn. Dit niveau vertelt precies welke onbalans er is en welk achterliggend verhaal het wil laten zien.

Het helpt jou dus inzichtelijk te krijgen wat er speelt, wat jij nodig hebt. Zo kan het zijn dat de biotensor aangeeft dat je een vitaminetekort hebt of dat er wat extra ondersteuning nodig is op een ander vlak. Maar vooral interessant is ook wat daaronder ligt. Welke trigger gaat er mee gepaard. Als je dit inzichtelijk krijgt, dan kunnen dingen opgelost worden.

Super interessant om meer van te zien en horen. Naast het gebruik van de biotensor heeft Femke meerdere mogelijkheden. Zo kan zij (familie)opstellingen met je doen, maakt zij gebruik van kaartendecks om inzicht te verkrijgen, maar ook diverse oliën die een bijdrage kunnen leveren.

Belangrijkste om te weten is dat zij op een ander niveau met jou gaat kijken hoe je bepaalde blokkades kunt opheffen. Loop je al langere tijd vast, heb je al meerdere huisarts bezoeken gehad, wil je eens verder kijken naar bepaalde klachten van jouw lijf? Dan is dit een fantastische manier om dat te doen. Stel je open en laat het op je afkomen. Naderhand kun je altijd nog beslissen om er niet verder in te gaan. Maar ik durf te zeggen dat het je blik zal verruimen en altijd mooie inzichten geeft.

Meer weten over Femke en haar werkwijze? Kijk dan op www.femkerogge.nl

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *