Foto’s on the job voor TOPS personeel

Zij beschikken over een team van toppers in groen, grondwerk, logistiek en infra.

Werken in de groenvoorziening betekent schoffelen, harken, bladblazen, snoeien en bosmaaien. Ze onderhouden parken, plantsoenen en bermen.

Een tijdje terug mocht ik een dagje mee op pad met de mannen om zo wat werkzaamheden in beeld te brengen. Mooi om te zien hoe zij als team te werk gaan.

De foto’s worden ingezet voor de website en sociale media. Graag werven zij andere toppers die ook onderdeel willen worden van het Team van Vrienden.

Als je werkt met een team van vrienden, dan wordt werken een feestje. Dat is het uitgangspunt van TOPS personeel. Wat TOPS altijd gedaan heeft is echt de tijd nemen voor mensen. Er zijn diverse opleidingen mogelijk en aan het einde van de week wordt er gezellig geborreld.

Op zoek naar personeel in groen, grondwerk en infra?

Als opdrachtgever heb je soms behoefte aan flexibel personeel en daar kan TOPS je mee helpen! Helder, met een persoonlijke aanpak en kennis van zaken. Zij maken een duurzame match tussen werknemer en werkgever. Zo zorgen zij ervoor dat de persoon verder wordt geholpen, zich door middel van scholing kan ontwikkelen en in een organisatie terechtkomt waar hij of zij echt tot bloei komt.

Meer weten, kijk dan op de website.

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *