Ben jij wel eens nieuwsgierig naar het ‘Waarom je dingen doet zoals je ze doet?’

Of zie je bepaalde situaties, gebeurtenissen steeds terugkeren in jouw leven?

Leef jij vol vanuit je ware zelf, vanuit jouw hart?
Misschien ben je wel zoekende, waar ben ik nu echt goed in?

In 2018 belde Linda Brandwijk mij op voor een familie fotosessie. Tijdens dit eerste telefoongesprek vertelde ze mij ook wat foto’s te willen laten maken voor haarzelf, omdat ze net gestart was als ondernemer.
Er ontstond een mooi gesprek over hetgeen zij als ondernemer te bieden heeft. Super interessant en zo besloot ik haar uit te nodigen voor een kop koffie om verder te praten over Human Design (inmiddels werkt Linda onder de naam BG5 Coach, dat is de zakelijke term en aangezien zij inmiddels alleen nog werkzaam is voor ondernemers een betere naamkeuze).

 

‘Human Design gaat ervan uit dat ieder mens uniek is en een uniek ‘ontwerp’ heeft, een blauwdruk dat al vanaf je geboorte vastligt. Je kunt het ook zien als een routekaart van je bewuste (persoonlijkheid) en onbewuste eigenschappen (dna). Jouw Zakelijk Human Design vertelt je hoe je precies in elkaar steekt en waarvoor je écht in de wieg bent gelegd’

 

Na deze kennismaking was ik enorm getriggerd. Wat een power house en wat een prachtig verhaal had deze dame te vertellen.
Zo besloot ik om een sessie bij haar te boeken. Eens kijken wat mijn eigen unieke design mij te vertellen had.
Ik kan jullie vertellen dat ik inmiddels heel wat sessies verder ben. Super interessant, kloppend en op zijn tijd zo’n Eye opener! Dat gun ik werkelijk iedereen.
Ineens werd mij duidelijk waarom ik wel eens vastliep in bepaalde dingen. In relaties, op werkvlak…Linda is een ontzettend fijn mens die alles heel erg helder voor jou kan verwoorden.
Het leverde iedere sessie prachtige nieuwe inzichten op en enorm veel nieuwe kennis!
In het begin kwam ik met regelmaat om mijn gehele design uit te pluizen. Wat later ging ik naar behoefte. Als er specifieke dingen gebeurden of ik het gewoonweg prettig vond om zelf even te sparren als ondernemer.

Ook voor mijn bedrijf Stijl*Fotografie hebben we het unieke bedrijfsdesign (op basis van inschrijvingsdatum KvK) uit gepluisd. Een enorm bevestiging voor mij dat de stappen die ik heb gezet en ook verder aan het uitzetten ben kloppen!
Klein stukje uit mijn zakelijke Design:

 

‘De energie die jouw unieke designsupport en waar je wellicht jouw werkwijze in terug kunt zien:

Stijl*Fotografie is gericht op het verduidelijken van de persoonlijke uitdagingen van cliënten door middel van het delen en op een logische manier formuleren van ervaringen die hen een nieuw perspectief bieden, als mede door middel van verbinding (connectie en co-creatie), waardoor de innerlijke richting van cliënten wordt ‘empowert!’

 

En dit is precies wat ik kan betekenen tijdens een wandelsessie met JOU. Al dan niet gecombineerd met de camera. Jij vertelt jouw verhaal. Ik reflecteer en bied inzichten vanuit de vele ervaringen die ik inmiddels heb opgedaan op verschillende vlakken. Human design/BG5, (paarden)spiegelsessies, tarotkaarten, astrologie, etc.

Meer weten over BG5 en Linda Brandwijk? Op vrijdag 25 februari geeft zij een webinar: https://lindabrandwijk.nl/webinars/

Ben je nu nieuwsgierig naar waar jij staat, waar je naartoe wilt? Zou je eens van gedachten willen wisselen en mijn ervaringen horen?

Laten we een koffie date plannen, ik zie uit naar jouw komst!
Kijk ook op mijn instagram voor meer info en ervaringen. Anneke

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *