“Ik kan niet lachen op een foto”

Ken je dat? Je moet op de foto en denkt: “Gatsie, nu gaat de fotograaf vragen om te lachen” Maar hoe doe je dat als er niet daadwerkelijk iets gebeurt/is om te lachen?

Laat ik daar nu een goede oplossing voor hebben.

Bij mij hoef je niet op commando te lachen. Sterker nog…andere emoties zijn juist ook welkom. Ik wil graag dat je je op je gemak voelt, dat je een fijne tijd beleefd samen met de mensen met wie je op de foto gaat of juist alleen. Hoe dan ook maken we er een gezellig moment van.

Een van de dingen die hieraan bijdraagt is dat ik niet werk in een studio. Begrijp me niet verkeerd. Er zijn fotografen die prachtig werk leveren vanuit een studio. Maar bij mij en mijn werkwijze past dit niet!

Samen met jou/jullie zoek ik naar een geschikte locatie. Misschien heb je een plekje waar je graag komt, wandelt of gewoonweg wat je heel mooi vindt. Geen idee? No worries, ik ken tal van mooie, fotogenieke plekken.

Ben je nieuwsgierig hoe ik te werk ga en wil je meer weten?

Check dan deze website www.stijlfotografie.nl of reageer direct op dit bericht.

Hopelijk zie ik je snel 😉 Liefs Anneke

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *