Levenswending – wat Karin voor u kan betekenen

Op pad met Karin van Levenwending

Een aantal jaren geleden had ik Karin ook voor mijn lens. Ik maakte destijds een portretserie van haar en één van de foto’s gebruikt Karin nog steeds voor haar website/socials.

Inmiddels wat jaartjes verder en wijzer, wordt het tijd voor een nieuwe serie, aldus Karin.

Door de jaren heen zijn onze paden met regelmaat gekruist. Nu is dat binnen Wijk bij Duurstede niet heel lastig, maar vrij recent kwamen we elkaar ook weer tegen tijdens ons werk bij eenzelfde familie. Karin in haar rol als ritueelbegeleider en ik als fotograaf!

En zo liepen wij op een woensdagmorgen langs de rivier. Daar waar Karin zo graag wandelt.

Prachtig te zien en te horen wat Karin kan betekenen met haar werk als ritueelbegeleider.

Zakelijk portret

“Afscheid nemen, op een mooie en persoonlijk wijze. Stilstaan bij deze momenten, op een zorgvuldige manier afronden. Niet alleen bij dood, maar ook bij leven, bij belangrijke overgangsmomenten. Essentieel om goed verder te kunnen.
Als ritueelbegeleider kan ik u helpen bij het inhoudelijk vormgeven van een viering of ceremonie. Rituelen en symbolen geven betekenis en zorgen voor verbinding.”

Allerbelangrijkste is dat je doet wat passend is voor jou, aldus Karin! Er zijn zoveel mogelijkheden. Hoe mooi dat je jouw eigen begrafenis of crematie kunt regisseren. Dat op voorhand bekend is bij jouw gezin/familie/geliefden, hoe je het een en ander wenst te doen.

Karin komt graag in gesprek met jou en/of gezin/familie. Om jouw verhaal te horen en samen te kijken naar een mooie invulling. Samen een ritueel bedenken en doen uitvoeren.

Het zorgt voor verbinding.

Naast haar werk als ritueelbegeleider is Karin ook zangeres en zingt zij met regelmaat tijdens een uitvaart of tijdens een andere ceremonie of herdenking.

Dit doet zij onder begeleiding van een gitarist. Meer weten hierover, kijk dan op www.hartenlied.nl

Als ik vraag wat haar werk zo leuk maakt, dan antwoordt ze dat het zo betekenisvol is. Daarbij is de combinatie van het inhoudelijk begeleiden van een uitvaart en/of het zingen fantastisch! Het zorgt voor de nodige afwisseling, maar raakt elkaar ook en kan dus ook goed samen ingezet worden!

Karin is een ontzettend lieve, passievolle vrouw die met pure aandacht naar jou luistert!
Door de jaren heen heeft zij veel kennis opgedaan in de praktijk, maar ook de nodige kennis opgedaan middels opleidingen/workshops en zelfontplooiing.

Samen met Karin vind je een weg om jouw afscheid of ceremonie betekenis te geven!

Kijk hier voor meer informatie: https://levenswending.nl/ 

Delen
Delen
Delen
Delen

Eén reactie

  1. Lieve Anneke,

    Wat was het een fijne fotoshoot met jou aan de rivier. Je oprechte interesse, mooie vragen, enthousiasme en professionaliteit maakten het weer een fijne en ontspannen onmoeting met mooi resultaat. Ik ben er blij mee. Dank je wel! Hartelijke groet, Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *