Marian Jansen hypotheken en verzekeringen

Marian Jansen, wie kent haar niet?

Financieel expert met oog voor emoties

Zelf ken  ik Marian Jansen al jaren en ook in haar werk als financieel expert. Betrokken, meedenkend, oog voor jouw situatie. Dat is hoe ik haar zelf het beste kan omschrijven op werkgebied. Daarnaast is het een powerhouse. Energiek, enthousiast, altijd een luisterend oor en tijd voor een praatje.
Een echt mensen mens kun je wel stellen.
Zeer belangrijk in haar werk. Je hebt met zoveel verschillende mensen te maken, zoveel verschillende situaties die zich voordoen.

Erg leuk om aan de wandel te gaan met Marian. Te horen hoe zij haar weg in het leven heeft bewandelt en gekomen is waar ze nu staat. Prachtig bedrijf opgezet en een grote vasten klantenkring opgebouwd. Daarnaast ook vele goede relaties met diverse andere ondernemers die mogelijk ook weer iets voor haar klanten kunnen betekenen indien daar vraag naar is.
Een van de redenen dat ik ook direct aan Marian dacht bij het maken van mijn magazine. Zelf wil ik andere ondernemers een podium geven, maar ik hoop ook dat dit doorwerkt. Dat iedereen zich inzet voor elkaar. Marian kan in een gesprek wel horen dat ze op zoek zijn naar een timmerman. Hoe fijn als zij dan iemand binnen haar netwerk kan aanraden.
Op deze manier help je elkaar. Je weet soms niet hoe een balletje rolt.

Ook binnen haar vakgebied zijn er vele aanbieders. Zo geldt dat voor vele beroepsgroepen. Maar uiteindelijk is er maar een iemand die JOU vertegenwoordigt. Dat ben je namelijk zelf.

Ik zou zeggen, ga er eens lekker voor zitten en kijk en lees mee over Marian. Wie weet brengt het je op ideeën of geeft het inzichten.

[av_image src=’https://stijlfotografie.nl/wp-content/uploads/2021/02/Marian.jpg’ attachment=’8395′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-414dgq’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

Deze top onderneemster verdiend een in ieder geval een mooi podium en als je zoekende bent naar een financieel expert die persoonlijk oog heeft voor jouw situatie? Dan kan ik je Marian van harte aanbevelen!

[av_image src=’https://stijlfotografie.nl/wp-content/uploads/2021/02/MARIANJANSEN-STIJLFOTOGRAFIE_MG_2855.jpg’ attachment=’8397′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-2q4uei’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *