Mooij Haar

Onlangs een ochtend meegelopen bij Mooij Haar in Leersum. De krullenkapper in Leersum.

Wat een prachtige zaak denk ik wanneer ik binnenstap. Ruim, licht, leuk ingericht, fijne sfeer!

Direct word ik opgevangen door een enthousiaste verschijning, eigenaresse Elise.

Elise is woonzaam in Cothen, maar komt van oorsprong uit Castricum, Noord-Holland. Het ondernemerschap zit haar in het bloed, aangezien haar vader een eigen tulpenbedrijf had en haar moeder een modevakschool. 

Elise is al 30 werkzaam als kapper en begon met het huren van een stoel in Haarlem.

Nadat ze haar huidige man ontmoette (een echte Brabander) besloten ze de drukke stad te verlaten en iets in het midden te kiezen. Dat werd Leersum!

Elise is gespecialiseerd in krullen, maar kapt daarnaast ook mensen zonder krul. Vol enthousiasme vertelt ze dan ook wat ze allemaal te bieden heeft aan haar klanten.

Naast de kappersstoelen heeft zij ook een deel in haar salon wat gericht is op wenkbrauwen.

Deze ochtend heeft zij meerdere dames in de salon. Zelf is zij die ochtend een dame aan het kappen met een prachtige bos krullen. Geen onbekende in de salon. De haren worden zorgvuldig geknipt en er wordt een mooie haarkleur gekozen.

Elise geeft al haar klanten standaard een fijne hoofdmassage. Een klein verwenmomentje! Hiermee wil ze zich dan ook echt onderscheiden van de reguliere kapsalon. In deze drukke hedendaagse maatschappij is even stilstaan, aandacht voor jezelf heel belangrijk.

Naast het verwenmomentje vindt ze het erg belangrijk om te werken met de juiste, natuurlijke producten, geeft ze kleuradvies en krijgen al haar klanten een speciale ‘glossing’ wat je haar iedere keer voor 25% hersteld. Het is helemaal ‘natuurlijk’ en geeft het haar veel kleur en glans!

Samen met Noor, haar medewerkster die zij zelf opgeleid heeft in de salon, ontvangt ze man en vrouw, jong of oud met veel plezier in haar salon. Noor is gespecialiseerd in het knippen van heren en ook het zetten van highlights/lowlights,

Naast het knippen kun je specifiek bij Noor terecht voor je wenkbrouwen. Verven, waxen, epileren, Henna; het kan er allemaal. Noor is erg zorgvuldig en luistert goed naar de wensen van haar klant. Daarbij adviseert ze jou graag over de mogelijkheden.

Nieuwsgierig of juist op zoek naar een kapsalon die jouw wilde krullenbos kan temmen?

Neem dan snel een kijkje: www.mooijhaar.nl  

Delen
Delen
Delen
Delen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *