Nieuwe huisstijl en website

Dit jaar bestaat Stijl*Fotografie 8 jaar! Wat is de tijd voorbij gevlogen. Kan mij nog zo goed herinneren hoe ik begon…Het moment van euforie nadat ik mij had inschreven bij de kvk en helemaal na de eerste betaalde fotoshoot. Whaaaaa, zo spannend, maar ook zo leuk om voor jezelf te werken.

Het zijn bewogen jaren geweest. Een zoektocht naar mijzelf, waar sta ik voor en wat vind ik nu echt het allerleukste om in beeld te brengen? Door de jaren heen leer jezelf kennen, begin je te zien waarin je goed bent en ontvang je (gelukkig een hele hoop) positieve reacties. Wat ik regelmatig terugkrijg van mijn klanten en waar ik onwijs blij mee ben is het feit dat ze zich zo op hun gemak voelen, een gezellige tijd beleven en niet het gevoel hebben te moeten poseren!

Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2014 heb ik de opleiding tot Beloved fotograaf gedaan. Beloved fotografie is zo’n mooie manier van fotograferen waarbij je echte, pure emoties op de gevoelige plaat kan vastleggen. Een geweldig moment van samenzijn voor mijn klanten met naderhand een levende herinnering aan dit moment in de vorm van foto’s.

Inmiddels heb ik 2 mooie dochters en ben ik door de eerste drukte heen( ze zijn nu 2,5 en 1 jaar oud) en is er weer wat meer tijd voor mijn bedrijf. Geen mooier moment dus ook om het nieuwe jaar fris van start te gaan. Een kleine aanpassing in mijn huisstijl(Flair design), een nieuwe website(Dadi internet diensten) en heel veel zin om meer over Beloved te gaan vertellen en laten zien. Het is lastig om in enkele woorden te omschrijven hoe het in zijn werk gaat. Dus heb ik een bedrijfsvideo gemaakt en ik hoop dat velen van jullie deze gaan zien!

Ben heel benieuwd wat jullie van mijn website en video vinden en laat het mij vooral ook weten 🙂

Veel kijkplezier en ik hoop je gauw voor mijn lens te ontmoeten, liefs Anneke

 

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *