Ondernemer van het jaar

Hoe gaaf, Ondernemer van het Jaar!

Sinds afgelopen zaterdag mag ik mijzelf Ondernemer van het jaar noemen! Hoe klinkt dat 🙂
Zo leuk om beloond te worden voor je inzet. Inmiddels ben ik 8 jaar zelfstandig als fotograaf en door de jaren heen leer je steeds beter te zien waar je kracht ligt en waar je echt blij van wordt.

Je komt steeds dichter bij jezelf en dat bracht mij ook bij de Beloved technieken. Niks geen ‘cheese’ lachjes, teveel geposeerde momenten…nee, gewoon zoals het is!
Lekker aan de wandel in de natuur(er zijn zoveel fotogenieke plekken) en al kletsend, spelende met kids of middels het stellen van vragen aan de ondernemer kom je tot de kern.
Mensen openen, vergeten die camera en dan ontstaat er iets magisch! Pure emotie…mooier kan niet.

Het allermooiste van de Titel ondernemer van het jaar is dat dit mede bepaald is door jullie! De mensen die ik op camera heb mogen vereeuwigen. Alleen, met hun partner, familie of zakelijk.
Dankbaar ben ik voor al die mooie opdrachten & bovenal op het feit dat ik veel terug hoor hoe leuk mensen de shoot hebben gevonden. Rustig, gezellig, fijn moment met dierbaren…en dat zonder de foto’s gezien te hebben. De foto’s naderhand zijn de kers op de taart & een blijvende herinnering aan een geweldig moment!

Onderstaand filmpje is gemaakt door www.ondernemerinwijk.nl en draait komende maand op het scherm bij Daily Fit!

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *