Ouders zijn 50 jaar getrouwd, opa wordt 85, mijn zus uit Australië is over…

Iedereen kent wel zo’n situatie. Prachtige mijlpalen worden behaald of er staat een bijzonder moment te wachten. Maar wat geef je nou cadeau? Je wilt graag iets tastbaars geven en/of een mooie herinnering. Iets waardevols, want iemand van 85 jaar heeft alles al.
En als je een 85-jarige vraagt: “wat zou je graag willen hebben?” dan hoor je veelal…een moment samen met mijn kinderen en kleinkinderen. Gezellig samenzijn, plezier maken en de verhalen horen van je (klein)kids…daar draait het om. Aandacht voor elkaar!

Een Beloved fotosessie is fantastisch om cadeau te geven en het leuke is dat je er zelf ook plezier van zult hebben. Hoe gaaf is het om met het gezin een mooie wandeling te maken en elkaar eens te vertellen wat je van elkaar vindt. Met een grap en een grol, maar ook een serieuze vraag kun je verwachten bij een Beloved sessie. Dit zijn de momenten waaraan je zult terugdenken wanneer je zelf 85 jaar oud bent. Niet die mooie auto die je ooit reed (die ben je al lang weer vergeten), maar die momenten met je dierbaren! Zeker wanneer zo’n waardevolle middag ook nog eens wordt vastgelegd op beeld, dan kun je er letterlijk naar kijken en heb je een ‘levende’ herinnering voor aan de muur.

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *