Over Anneke Troost

Veel mensen vinden het spannend om op de foto te gaan. Ze vinden zichzelf niet fotogeniek. Nogal wiedes, als je moet ‘lachen naar het vogeltje’ terwijl je je helemaal niet op je gemak voelt. Dan krijg je een blik als een opgejaagd hert in je ogen, straal je aan alle kanten spanning uit en lijkt je glimlach wel van plastic.

Op de foto zoals je bent
Zelf fotografeer ik mensen graag zoals ze echt zijn. Privé of op het werk. Weet je wat mijn geheim is? Je voelt je bij mij snel op je gemak. Ik laat je spontaan lachen en maak dat je de camera vergeet. “Bij mij gaat je dat niet lukken”, hoor ik je denken. Nou, ik weet haast zeker van wel. Neem de proef op de som: bel me voor een afspraak.

In de buitenlucht of op locatie
Wat helpt, is dat de meeste mensen me aardig vinden. Verder fotografeer ik je niet in een studio, maar in de natuur of op een andere locatie. Terwijl we rondwandelen, praat ik gezellig met je. We lachen om een mop of een grappige situatie. Ik speel wat met de kinderen. Voor je het weet is het ijs gebroken en voel je je op je gemak. En dan…

Dan gebeurt er iets magisch. Want als ik door de lens kijk, zie ik rustige ogen, een spontane glimlach, gemeende gevoelens. Het resultaat? Ongedwongen foto’s, waarin iedereen de echte jou herkent.

Wil jij ook ‘echte’ foto’s, zakelijk of privé? Vertel me wat je in gedachten hebt.

Anneke Troost
Fotograaf,
Wijk bij Duurstede

Als je een fotosessie boekt dan krijg je

Quality time met gezin, partner, familie
Een bijzondere ervaring
Spontane foto’s
Gezelligheid
Herinnering aan een bijzonder moment

Maak een afspraak met mij om jouw wensen te bespreken