Over Anneke Troost

op de foto zoals je bent

Veel mensen vinden het spannend om op de foto te gaan. Ze vinden zichzelf niet fotogeniek. Nogal wiedes, als je moet ‘lachen naar het vogeltje’ terwijl je je helemaal niet op je gemak voelt. Dan krijg je een blik als een opgejaagd hert in je ogen, straal je aan alle kanten spanning uit en lijkt je glimlach wel van plastic.

Zelf fotografeer ik mensen graag zoals ze echt zijn. Privé of op het werk. Weet je wat mijn geheim is? Je voelt je bij mij snel op je gemak. Ik laat je spontaan lachen en maak dat je de camera vergeet. “Bij mij gaat je dat niet lukken”, hoor ik je denken. Nou, ik weet haast zeker van wel. Neem de proef op de som: bel me voor een afspraak.

In de buitenlucht of op locatie
Wat helpt, is dat de meeste mensen me aardig vinden. Verder fotografeer ik je niet in een studio, maar in de natuur of op een andere locatie. Terwijl we rondwandelen, praat ik gezellig met je. We lachen om een mop of een grappige situatie. Ik speel wat met de kinderen. Voor je het weet is het ijs gebroken en voel je je op je gemak. En dan…

Dan gebeurt er iets magisch. Want als ik door de lens kijk, zie ik rustige ogen, een spontane glimlach, gemeende gevoelens. Het resultaat? Ongedwongen foto’s, waarin iedereen de echte jou herkent.

Wil jij ook ‘echte’ foto’s, zakelijk of privé?

Vertel me wat je in gedachten hebt.

Stijl* Magazine

Download mijn magazine!

Het Magazine voor ondernemers die gezien willen worden! Jouw verhaal achter jouw onderneming. Wie ben je, waar kom je vandaan, waarom doe je wat je doet? Laat maar zien wie je bent en wat je te bieden hebt en trek daarmee de juiste klanten aan. 

Deze ondernemers gingen je voor, klik hieronder. 

Lieve woorden