Pedicure praktijk De Pyramide

Angela Kerver

Wat een schat van een vrouw. Dat is wat ik dacht bij binnenkomst. Ontzettend hartelijk, gastvrij en open. Aan de keukentafel hadden we ons kennismakingsgesprek.

Angela is momenteel nog verpleegkundige in het E&E en daarnaast is zij haar eigen praktijk als pedicure, -manicure gestart. Nog volop in de boeken en in praktijk aan het leren om naar verwachting per 1 augustus dit jaar volledig gediplomeerd pedicure te zijn. In september start zij ook nog met de opleiding tot medisch pedicure!

Superknap dat je na 33 jaar de stoere stap zet om jezelf te laten omscholen en kiest voor datgene waar jouw hart van gaat kloppen!

Angela is voor sommige wellicht al een bekend gezicht, omdat zij naast haar baan als verpleegkundige ook manicure is. Sinds vorig jaar is zij gediplomeerd nagelstyliste onder de naam Dorestad Nails. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Angela wilde graag meer.

Een eigen praktijk aan huis waar ze zowel handen als voeten behandelen kan.

pedicure prakijjk De Pyramide

Wat een geluk dat ze enorm lieve man heeft met twee rechterhanden! De garage werd omgetoverd tot een prachtige praktijk. Maar dan ook echt prachtig. Wat een vakwerk en een heerlijke ruimte om in te werken. Ruim van opzet, veel licht & op de begane grond. Een enorm pluspunt voor de ouderen onder ons en sowieso dat mensen niet naar een eerste etage hoeven te lopen.

Je merkt aan Angela tijdens haar werk dat zij gericht is op de ander. Haar zorg achtergrond zorgt ervoor dat zij tijd en aandacht heeft voor haar klanten. Een luisterend oor, Angela stelt vragen en laat de ander lekker praten. Ondertussen doet ze kundig haar werk.

pedicure prakijjk De Pyramide

Ben jij nou op zoek naar een fijne pedicure met een prachtige praktijk in Wijk bij Duurstede, op de begane grond? Ga dan kijken bij Angela.

Deze topper heeft volop ruimte voor nieuwe klandizie en kijkt met smart uit naar jou.

www.depyramide.nl

pedicure prakijjk De Pyramide
Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *