Beloved fotoshoot samen

Beloved fotoshoot samen, locatie: De Meent Beusichem

Bart&Melanie, wat een prachtig koppel. Puur, oprecht en super enthousiast. Fantastische ingrediënten voor een Beloved fotoshoot samen. Zoals jullie zien zat het weer enorm mee deze dag en liet de zon zich regelmatig zien.
De Meent in Beusichem leent zich fantastisch voor een fotoshoot als deze. Dit was ergens in het voorjaar en dus nog alle rust en ruimte. Zomers hoef je hier niet komen voor een fotoshoot, hahaha…

Genieten, plezier maken, terug gaan in de tijd…

Enkele items die voorbij komen tijdens een Beloved fotoshoot. Ik nodigde Bart&Melanie uit om mooie, lieve dingen tegen elkaar te zeggen. Gaf ze grappige (spel)opdrachtjes en van lachen&gieren gingen we steeds iets meer de diepte in.
Mooie, verdrietige, gezellige, bijzondere momenten uit hun leven passeerde de revue. De tijd werd vergeten en ze gingen steeds meer op in elkaar.

Toch was ik daar met mijn camera en registreerde die momenten die er toe doen!

Beloved fotoshoot samen; een herinnering voor het leven

Naderhand een prachtig serie foto’s die hun deed terugdenken aan al die mooie uitspraken, de gezelligheid, oprechte aandacht en tijd voor elkaar.

Dronken van verliefdheid naar huis

Een Beloved fotoshoot samen haalt jullie diepste gevoelen voor elkaar weer even naar boven. Met een big smile en een hart gevuld van liefde verlieten Bart en Melanie na bijna 2 uur de locatie.
Mij achterlatend met een Big smile en euforisch gevoel.
Genoten van een bijzonder samen zijn met dit prachtige koppel!

Ik wens jullie heel veel liefde, geluk en gezondheid en nog veel van dit soort memorabele momenten toe.

Liefs Anneke