Family Beloved shoot

“Wat een mooie, leuke en bijzondere ervaring!! Anneke onze leuke, sympathieke en lieve fotograaf is op pad gegaan met ons als gezin. Zonder de mannen van onze dochters, dus in de formatie waarmee we zo n 23 jaar hebben samen gewoond. Onze locatie was het Henschotermeer. Hier zijn we vaak met elkaar geweest, toen de meiden jonger waren. Op mooie zonnige dagen lekker zonnen, zwemmen, spelen en genieten.
Nu, in deze periode van het jaar is het er prachtig. Mooie natuur, prachtige kleuren en lekker rustig. We hebben bijna het rijk alleen.
Anneke stelt aan ieder apart grappige – mooie – persoonlijke en intieme vragen. De emoties die dat oproept legt ze vast op de gevoelige plaat. Zelf vind ik het niet makkelijk om te ontspannen als ik weet dat er een foto van me gemaakt wordt. En hoe ontspan je dan -hoe werkt dat, als er echt een hele uitgebreide fotosessie gemaakt wordt….. Niet te doen dacht ik.
Door de vragen gebeurt het dat ik juist daarover nadenk en luister naar de ander die vraagt of antwoordt. En dat maakt weer dat ik niet door heb dat ik gefotografeerd word. Daar ben ik dus op dat moment niet mee bezig. Dus ontspan ik en word ik zo echt – zo authentiek als mogelijk gefotografeerd.
We hebben veel lol gehad tijdens de fotosessie. Elkaar mooie dingen en ook rake dingen gezegd. Op mooie plekjes gestaan, gezeten en gelegen. Eigenlijk was niks gek of over de top. Dat maakt dat deze middag alleen al zeer waardevol voor mij is geworden zonder dat ik er foto s aan over zou houden. Deze manier van opnames voor een gezin of familie of stel zou ik iedereen aan bevelen. Het brengt je mooie plaatjes. Maar het brengt je ook weer even dichter bij elkaar. Bravo voor Anneke!”