Beloved Zakelijk Portret/beeldbank op verschillende locaties

Op pad met Berber van The be kind company. The be kind company levert advies, training en coaching in en voor het onderwijs. Berber vroeg mij een beeldbank te maken met foto’s van haar en haar bedrijf.

Elkaar beter leren kennen voor het opzetten van een juiste beeldbank
De klik tussen mij en jou als ondernemer is ontzettend belangrijk. Daarom maak ik graag eerst even persoonlijk kennis en dronk ik een kop koffie bij Berber aan de keukentafel.
Prettig om elkaar wat beter te leren kennen en voor mij de manier om goed te luisteren naar haar verhaal en haar wensen en behoeften.

De klik was er, dat voel je direct. Ontzettend leuk en interessant om een kijkje te nemen in de keuken bij een ander.
Achtergrond, persoonlijkheid, interesses…het draagt allemaal bij aan jouw eigen verhaal.

Berber is een bezig bijtje met vele interesses en kwaliteiten die zij gebundeld heeft in haar eigen bedrijf The be kind company.

Op basis van dit gesprek besloten wij een beeldbank op te zetten voor Berber zodat zij een voorraad fotomateriaal tot haar beschikking heeft die ze in kan zetten voor zowel haar website, visitekaartje als social media.

De locaties moeten passend zijn bij hetgeen JIJ en je bedrijf willen uitstralen

Het verhaal horende over Berber, haar bedrijf en haar toekomst ideeën brachten mij tot een combinatie van locaties. Enerzijds zit Berber letterlijk aan haar keukentafel met haar (potentiële) klanten, maar tijdens een coach sessie is niets fijner dan het maken van een wandeling in de natuur.

Kortom, het Leersumse veld was de locatie bij uitstek! Dichtbij en wijds…prachtige, rustige omgeving waar je wandelroutes in alle soorten en maten hebt.
We besloten om daar een coach sessie te fotograferen. Berber ging samen met een client op pad, coachte haar en ik liep mee en legde alles vast tot in detail.

Zakelijk portret

Na onze eerste ontmoeting en koffie afspraak had ik direct een goed beeld bij wie Berber is. Een dame met kennis, zacht maar doortastend, weet waar ze over praat, tikkeltje stoer en eigenwijs…

En stoere locatie, veel kleur, wijds en gevarieerd vond ik hierbij passend. Als derde locatie bezochten wij steenfabriek De Bosscherwaarden in Wijk bij Duurstede.
Bij de steenfabriek hebben we een serie portretten gemaakt die wij weer voor meerdere doeleinden kan inzetten met steeds weer een andere omlijsting qua achtergrond.
Ook haar huisstijl kleuren kwamen mooi terug in enkele beelden.

Hieronder zien jullie een kleine greep uit deze fotosessies.
Wil je nu ook eigen serie foto’s hebben van jou en jouw bedrijf?

Laten we kennis maken! Ik kom graag een kijkje in jouw keuken nemen!