“Raad eens hoeveel ik van je houd…”

[av_textblock av_uid=’av-4asmrx’]

Vertel is…zeg jij wel eens tegen je moeder “Ik hou van jou? ” En mocht je dat wel doen vertel je dan ook wel eens “Waarom?”
Misschien ben je inmiddels zelf moeder…dan weet je hoe fijn en bijzonder het is als ze tegen je zeggen “Mama, ik hou van jou”

Mijn dochtertje van 2 zegt het regelmatig…”Luv you”…en altijd weer maakt mijn hart een sprongetje en word ik warm van binnen.
Heerlijk toch! Zeker na een dag dat ze lopen te ‘draken’ en het bloed onder je nagels vandaan halen, hahaha…Dan stop je ze s’avonds onder en komen er twee van die kleine armpjes om je nek…”Luv you” mama….smelt melt…Dan ben je alles gauw vergeten!

Als je klein bent doe je alles vanuit je hart, heel spontaan. En wij volwassenen zijn inmiddels zoveel daarvan kwijt…
Dat is waarom de Beloved manier van fotograferen zo bij mij past! Mensen dichter bij elkaar brengen. Elkaar weer is vertellen waarom je elkaar waardeert, waarom je trots bent op de ander en zeggen waarom je van elkaar houdt! Nu kan het nog..

Denk niet dat het allemaal zware kost is, het is ook een heel gezellig samenzijn. En uit ervaring kan ik zeggen dat de mensen wie juist ontzettend opzien tegen een fotoshoot zeggen: wow, dit was gewoon leuk! Had niet het idee bezig te zijn met een fotosessie.

Kom het ervaren, ik beloof je een bijzonder moment samen!

Voor nu een speciale moederdagactie! Check hem hier: MOEDERDAGACTIE
[/av_textblock]

[av_social_share title=’Deel dit stuk’ style=” buttons=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-2ebs7h’]

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *