Salon Michelle, Cothen

Wat een fijne, warme persoonlijkheid komt mij tegemoet, Michelle. We kennen elkaar al een beetje omdat ik eerder de bruiloft en Newbornshoot voor Michelle heb mogen vereeuwigen. Leuk haar weer te zien.

Ditmaal vroeg ze mij om haar salon en werkwijze te komen vastleggen op beeld.

Michelle heeft een prachtige schoonheidssalon in Cothen. Inmiddels is zij al 12 jaar werkzaam voor zichzelf. Deze ochtend loop ik mee en verwelkomt Michelle meerdere dames.

Heerlijke beauty behandelingen volgen en ook worden er wenkbrauwen geharsd, geverfd en wordt er gesproken over de diverse producten die zij aanbiedt.

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Goldflower waar zij in haar salon mee werkt. Deels met producten van Loveli (100% natuurlijk)en zij verkoopt heerlijke geurtjes van het merk Yodeyma.

Deze ochtend ervaar ik vooral veel rust en een prettige sfeer. Mensen voelen zich op hun gemak bij Michelle, ze praat gezellig met iedereen en vertelt ook over dat wat ze doet. Heel prettig als je zelf in de stoel ligt.

Ik maak een compilatie van beelden voor haar waarbij haar salon in beeld komt, haar manier van werken, diverse klanten en producten. Een mooie serie foto’s volgt die zij kan inzetten op haar website en sociale media.

Aan het einde van iedereen behandeling krijgen haar klanten weer punten op hun strippenkaart en zo sparen ze voor een gratis behandeling. Hoe leuk is dat?!

Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialiste die werkt met natuurlijke producten, veel kennis heeft en waar je mag zijn wie je bent, dan kan ik Salon Michelle van harte aanbevelen!

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *