Bruiloft fotografie door Stijl*Fotografie

Bruiloftsfotografie: spontaan, feestelijk en vol emotie

“Ze was er wel, maar niet hinderlijk aanwezig”, zeggen bruiloftsgasten vaak. Dat maken ze ook wel eens anders mee. Zo’n fotograaf die de aandacht trekt. Die het onmogelijk maakt om je te ontspannen. Die je constant vanuit je ooghoeken in de gaten houdt. Die maakt dat je wegduikt of je omdraait zodra de camera in zicht komt. Kijk, zo’n bruiloftsfotograaf ben ik dus niet.

De mensen, de sfeer, de emoties: zoals het echt was
Mijn trouwfotografie kenmerkt zich door de spontane foto’s waarop mensen zichzelf zijn. Ik leg de speciale momenten en echte emoties vast, en de onverwachte dingen die op deze drukke dag misschien wel aan je voorbijgaan. Zo vul ik jouw mooiste herinneringen aan met blijvende beelden.

Bruiloftsfotograaf voor de hele dag of een gedeelte ervan
Wanneer je trouwt is dat een bijzonder moment. Door mijn foto’s kan je dat moment herbeleven. Ik leg graag de hele dag voor je vast, van het aankleden en de visagie tot en met de late uurtjes van het bruiloftsfeest. Of ik fotografeer alleen de trouwbelofte, in het stadhuis. Dan houd je het verder bij de kiekjes die familie en vrienden met hun smartphones maken. Aan jou de keus.

Gratis loveshoot bij trouwalbum
Als je mij voor de hele dag boekt, ga ik van te voren een rondje met je langs de trouwlocatie en de fotolocaties voor binnen en buiten. Bestel je ook het trouwalbum, dan doe ik gratis een loveshoot met jou en je verloofde.

Wil jij mooie herinneringen aan jouw trouwdag? Bel me voor een kennismakingsgesprek. Dan merken we vanzelf of het klikt.

Anneke Troost,
Bruiloftsfotograaf,
Wijk bij Duurstede