Familie foto reportage gemaakt door Stijl* Fotografie

Een natuurlijk familieportret

“Wat moeten we aan?”, vroeg een boerenfamilie me. “Nou, gewoon, wat je altijd draagt”, zei ik. Hup, de laarzen aan en daar gingen we, het land op. Prachtig vind ik dat, om mensen zo te fotografen als ze echt zijn, in een omgeving waarin ze zich thuisvoelen.

Op locatie of in de natuur
Ik fotografeer gezinnen en families trouwens niet alleen op locatie. Vaak ga ik lekker met ze wandelen in de natuur en maak ik onderweg foto’s van ze. De kinderen kunnen heerlijk spelen en ravotten, de volwassenen zijn ontspannen. Hét recept voor een geweldige familiereportage.

Wil jij ook leuke familiefoto’s hebben? Zomaar of omdat je iets te vieren hebt? Voor jezelf of voor opa en oma? Bel me gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Anneke Troost,
Familiefotograaf,
Wijk bij Duurstede