HOE LEUK IS DIT?!

Evelien…we gaan jaren terug en waren dikke vriendinnen op de basisschool. Rond de brugklas periode raakten we elkaar een beetje kwijt. Andere interesses en we maakten beide onze eigen keuzes.

Hoe leuk is het dan wanneer je jaren later gebeld wordt door haar voor het maken van portretfoto’s. Dat wilde ik met plezier voor haar doen.

Zo spraken we af in Rhijnauwen. Uiteraard eerst een kop koffie en gezellig bijkletsen. Mooi te horen en te zien wat voor prachtige vrouw Evelien geworden is. Een powerhouse!

Dat was zij vroeger eigenlijk al. Enthousiast, energiek, vrolijk en altijd in voor een geintje. En nu zat ze voor me en zag ik nog steeds een stralende dame, maar nu ook iemand die haar lessen geleerd heeft in het leven. We praatten honderduit over de jaren die we van elkaar gemist hebben.

Wat heb je gedaan voor studies, partners, kids, interesses… alles komt voorbij. Meteen een mooie basis voor de portretshoot die we gaan doen.

Na de koffie gaan we aan de wandel. Heerlijk om verder te kletsen en mooi te ervaren dat je na jaren ‘gewoon’ weer de draad oppakt. Het voelt ook eigenlijk vrij vertrouwd en ik zie zo nu en dan ook echt weer die jeugdige Evelien met haar heerlijke, uitbundige lach.

Tijdens de shoot bevraag ik Evelien. Heel mooi om te horen hoe zij haar leven leeft en welke lessen er op haar pad kwamen. Ze durft zich kwetsbaar op te stellen. Mooi! Voor velen niet vanzelfsprekend en al helemaal niet gemakkelijk. Toch maakt dat dat je ook de echte Evelien te zien krijgt op beeld. Prachtig!

Bedankt voor jouw vertrouwen, openheid en enthousiasme. Je bent een prachtige vrouw geworden en enorm krachtig, ambitieus en leergierig. Fantastisch wat je op zakelijk vlak bereikt hebt met De Kruijf Management en hoe je te werk gaat. Veel succes met alles!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *