Beloved portret

 

Wat als je door omstandigheden aan lagerwal raakt. Je verliest je baan, je moet je huis verkopen, alle zekerheden vallen weg en je staat er alleen voor als ouder. Tijd om stil te zitten heb je niet, want je moet door. Je kinderen hebben jouw zorg nodig. Er moet brood op de plank komen en je hebt een dak boven je hoofd nodig.

In het begin word je door familie en vrienden bijgestaan. Maar gaandeweg heeft iedereen zijn/haar eigen leven en wordt je sociale wereld kleiner omdat je gewoonweg niet de tijd/middelen hebt om overal aan deel te nemen.

 

Hoe zie je dan door de bomen het bos nog? Hoe weet je waar je naar toe moet gaan? Welke instanties kunnen jou helpen en op wat voor een manier? En hoe houd jij je zelf staande? Heb je nog tijd voor jezelf?
Hoe zie je überhaupt nog waar jouw kwaliteiten liggen?

Dit overkwam Natasja. Omdat ik, Anneke Troost, graag een maatschappelijke bijdrage lever ben ik met verschillende bedrijven, instanties en personen in gesprek gegaan de afgelopen maanden.  Mijn werkwijze als Beloved fotograaf gaat veel verder als alleen wat mooie portretfoto’s maken. Ik heb de meest uiteenlopende en prachtige gesprekken wanneer ik aan de wandel ga. Mensen openen zich gemakkelijk bij mij en ik vind het oprecht mooi om hun weg en verhaal te horen. Daarbij wandel ik graag verder met ze mee om te kijken of ik een stukje bij kan dragen aan de weg naar boven. Zo ook met Natasja.

Nadat ik haar verhaal gehoord had zijn we een ochtend op pad geweest waarbij ik haar in het licht gezet heb. Ik heb Natasja laten praten over wie zij is, waar ze voor staat en waar ze naar toe wil en wat haar passie is. Dit alles heb ik samengebracht in tekst en beeld en vervolgens laten opmaken door Flair Design.

Neem de moeite om het stukje te zien en te lezen. Wie weet ben jij die kruiwagen die Natasja nodig heeft?! Zo ja, bel of mail mij en ik breng jullie met plezier in contact!

Klik hier voor haar verhaal

Stijl Fotografie Spread Natasja van Trigt Pilot_02

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *