Mijn fotografie jaar in vogelvlucht

Cliche maar waar, 2019 is voorbij gevlogen! Wat een mooi jaar qua foto opdrachten. Heel divers en zoveel mooie opdrachten mogen doen. Ontzettend veel mensen voor mijn lens gehad. Van familie fotoshoots, Newbornshoots, bruiloften, tot zakelijke portretten, bedrijfsreportages en events. Ik heb genoten van alle gezinnen en de kijkjes in de keuken bij bedrijven. Komend jaar weer wat nieuwe stappen voor mijn bedrijf waar ik achter de schermen druk mee bezig ben. Dankbaar voor al het moois wat ik tot nu toe heb mogen vastleggen en uitkijkend naar alle gave projecten voor 2020!

Dank je wel als ik jou, je familie/gezin, bedrijf, bruiloft of event heb mogen fotograferen. Met veel plezier en toewijding gedaan. Bij deze wens ik iedereen hele mooie, gezellige feestdagen toe en een spetterend, gezond, liefdevol & uitdagend 2020 toe!

Breng tijd door met de mensen van wie je houdt en maak herinneringen.

Liefs Anneke

Kleine impressie van 2019 in vogelvlucht

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *