Wat zou jij doen?

De laatste tijd heb ik best wel wat mensen voor mijn lens gehad die te maken hebben met ziekte…Je zal de diagnose maar krijgen ‘ongeneeslijk’ ziek. Wat zou jij doen?

Of stel je voor dat jouw naasten ineens te horen krijgen dat ze binnen nu en een korte tijd zullen gaan. Dan staat je wereld toch op zijn kop?! Pfff…heftig.

Als fotograaf sta ik aan de zijlijn..hoor de verhalen van vele mensen aan, lees het verdriet op hun gezichten en kan soms zo intens meevoelen…Het houdt me naderhand soms ook echt nog bezig. Waarom?
Tijdens de shoot voelt het soms best als een ‘druk’. Want deze serie wil je zo mooi maken en afleveren als kan! Uiteraard is dit het uitgangspunt bij iedere fotoshoot. Maar in geval van ziekte voelt het zwaarder…er is wellicht geen mogelijkheid om het over te doen!

En juist daarom probeer ik mensen te laten genieten van het moment. Niet bezig zijn met de camera, je haar wat wellicht net verkeerd zit of een ketting die scheef hangt. Onbelangrijk…Genieten van het hier en nu, genieten met en van jouw geliefde! Of het nu een partner, kind, vader/moeder of goede vriend betreft. Een dierbaar moment met een geliefde waar je nog lang op na kunt teren en die foto’s naderhand zijn de levende herinnering daaraan!

Daarom, maak herinneringen zolang het kan. En als Beloved fotograaf draag ik daar met veel plezier en toewijding een bijdrage aan.

 

Liefs Anneke

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *