Geven is ontzettend leuk, veel leuker dan krijgen. Jij wilt toch ook jouw geliefden zien stralen? Een fijn gevoel geven?
Komend jaar ga ik ieder kwartaal een fotoshoot voor 2 personen weggeven. In het kader van geven kun je dus meedoen voor een ander, maar je mag ook je eigen partner opgeven en meedoen voor jullie samen!

Waarom? Omdat ik zoveel mogelijk mensen een belevenis wil geven. Een beloved fotoshoot is niet zomaar een fotoshoot. Je beleeft daadwerkelijk een bijzonder moment met elkaar. We gaan met elkaar aan de wandel op een mooie locatie en ik neem jullie gedurende de wandeling mee op reis door jullie eigen leven. Even terug naar mooie gebeurtenissen, elkaar weer eens vertellen wat je daadwerkelijk voor elkaar betekent, maar we zullen ook stilstaan bij momenten die minder fijn waren, maar er vaak wel voor zorgen dat je bepaalde stappen neemt of soms een andere richting aan je leven geven. Kortom, echt even tijd voor en met elkaar.
Wie zet jij in het zonnetje? Denk bij het woord geliefden niet alleen aan partners of kinderen. Het kan juist ook iemand in je omgeving zijn die het echt heel hard nodig heeft en een opsteker verdiend, het kan voor je moeder zijn, je buurman, die ene persoon die altijd voor iedereen klaarstaat etc.

Graag hoor ik een paar regels waarom jij die ene persoon zo graag in het licht wilt zetten.
Doe je mee? Wie weet mag jij binnenkort iemand (of jezelf) verrassen met een fotoshoot voor 2!