Winnaars Beloved shoot koppels 50+

Jaaaaa, het is zover! Vanavond heeft mijn dochtertje 3 loodjes getrokken uit de grote stapel aanmeldingen voor mijn oproep aan koppels in de leeftijdscategorie 50+ voor een Beloved fotoshoot. Geliefden; stellen, broer/zus, vrienden/vriendinnen…Er kwamen vele mooie en ontroerende reacties binnen. Eerder schreef ik al hoe schrijnend ik het ook vond want er zijn veel reacties binnengekomen nav ziekten en verdriet wat geleden is en/of nog hedendaags speelt.

Gezien het aantal reacties heb ik ervoor gekozen 3 winnaars te laten trekken door mijn dochtertje, eerlijker kan ik het niet doen. Ik gun echt iedereen zo’n mooi moment van samenzijn. Want dat is wat Beloved doet! Het is een belevenis…een geweldig moment met je geliefde waarin je even echt tot elkaar komt en elkaar dingen verteld die je normaliter misschien niet zo snel zegt! De foto’s naderhand zijn een herinnering aan dit bijzondere moment samen.

De foto’s zeggen genoeg…zie je jouw naam (Marieke Tel, Cyrille Beenhacker en Anita Snel) op een van de drie lijstjes staan dan mag je mij mailen op info@stijlfotografie.nl en ontvang je de nadere informatie!
Ik zie jullie reactie(s) graag snel tegemoet zodat jullie de mensen die je opgegeven hebt voor deze fotoshoot blij kunt maken met dit leuke nieuws!

Voor alle mensen die mee hebben gedaan, maar niet uitgeloot zijn. Ben je nog steeds geinteresseerd in een Beloved fotoshoot voor jezelf en/of een ander…mail mij op info@stijlfotografie.nl en ontvang een interessante tegemoetkoming op een Beloved fotoshoot boeking. Graag even verwijzen naar deze actie in het onderwerp.

Bedankt voor het meedoen, jullie mooie en ontroerende reacties en ik hoop jullie hoe dan ook een keer te ontmoeten en/of zien voor mijn lens.Het is het echt waard!

Veel liefs Anneke

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *