Zakelijk Portret van Judith-The Joy of Yoga

The Joy of Yoga in beeld

Judith heb ik ooit ontmoet tijdens de Wijkse Ondernemers Koffie waar ik destijds huisfotograaf was. Leuk dat zij mij nu jaren later belt voor het maken van portretfoto’s. Ik ken Judith als een hele lieve, rustige, maar altijd geïnteresseerde dame. Judith vertelt vol enthousiasme over de groei van haar bedrijf en dat zij nu volledig haar focus heeft op de yogalessen. Deels verzorgd zij deze op de prachtige locatie van Samaya in Werkhoven. Een bijzonder plekje midden in de prachtige weilanden van Werkhoven.

Het idee is dan ook om Judith tijdens een van haar lessen vast te leggen op beeld. Gewoon zoals het is. On the job doen mensen lekker wat ze moeten doen en zijn minder druk met de camera. Dat is fijn. Want iets doen waar je blij van wordt, waar je goed in bent…dat wordt uitgestraald.

Zo kwam ik op een zonnige zomeravond langs tijdens een van de Yoga avonden van The Joy of Yoga! Een grote groep dames en 1 heer namen deze avond deel aan haar les. Heerlijk tussen het groen in de vrije natuur.

Leuk om te zien hoe Judith vol passie haar les geeft aan de leden. Er is ruimte voor een praatje, er wordt gelachen en daarna wordt er in stilte gewerkt. Diverse oefeningen volgen. Judith staat haar mannetje en is druk met haar deelnemers.

Mooi om dit te mogen vastleggen en te zien hoe zij te werk gaat. Vol overgave met oog voor alle mensen die er zijn die avond.

Ondertussen leg ik alles vast op beeld. De groep, de locatie, de verschillende oefeningen en natuurlijk Judith als stralend middelpunt

. Zakelijk Portret The Joy of Yoga

Voordat Judith de les begon hebben we ook nog wat mooie portretten gemaakt. Bruikbaar voor haar website, LinkedIn, maar ook voor het krantenartikel waarin zij zou komen te staan die week. Zakelijk Portret The Joy of Yoga

Kortom, een mooie compilatie van portretfoto’s en foto’s on the job.

Wil je ook eens ervaren wat yoga voor jou kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met haar op en geniet van een fijn moment voor jezelf! Klik hier voor meer info: The Joy of Yoga!

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *