Zakelijke Fotografie

in een laagdrempelig jasje

Als eigen ondernemer stop je dagelijks al je ziel en zaligheid in je bedrijf. Het is dan ook een logisch verhaal dat de bijbehorende website dit ondersteunt en weerspiegelt wie je bent en wat je doet: alleen dan heeft een potentiële klant een duidelijk beeld van met wat én wie hij/zij te maken heeft. Mooie, pakkende foto’s zijn hierbij essentieel en van grote waarde!

De focus van een zakelijke fotoshoot (of het nu draait om een portret, profielfoto of het complete pakket) ligt op twee soorten verbinding: het uitstralen van de verbinding tussen jou en je bedrijf én het overbrengen van de verbinding tussen jou en de klant.

Weet jij jezelf te onderscheiden? Hoe val jij op?

Het juiste beeldmateriaal zegt meer dan 1000 woorden!

Tijdens de shoot draait het mij echt om jou: de persoon achter het bedrijf. Ik zorg ervoor dat je in staat bent om de echte jij te laten zien, waardoor je uiteindelijk de juiste klanten aantrekt via de website. Daarom neem ik je mee op reis door jouw eigen leven, op een locatie die past bij jouw verhaal. We wandelen, ik stel vragen en jij komt op een oprechte en natuurlijke wijze tevoorschijn terwijl je praat over jouw passies, je talenten, dromen en ambities.

Weet jij jezelf te onderscheiden? Hoe val jij op? Het juiste beeldmateriaal zegt meer dan 1000 woorden.

Bel me op, we maken een afspraak!

PortretbeeldbankSchelluinen

Verdiepen-Vastleggen-Verbinden

De investering in jezelf en je bedrijf

Laat jij jezelf zien? 

(Online)Zichtbaarheid is belangrijk als ondernemer, vandaag de dag des te meer. Hoe onderscheidt je je nu van al jouw concurrenten?

Er is er maar een zoals jij. En dat mag je laten zien!

Graag neem ik je mee aan de wandel. Ik laat jou praten over waar je vandaan komt, wat je passies en dromen zijn, waar je naartoe wilt. Door mij te verdiepen in jou als persoon krijg ik een bijzonder kijkje achter de schermen en vragen borrelen intuïtief op.  Allereerst geeft het mij de gelegenheid om jou zo authentiek mogelijk te fotograferen. Daarnaast ben ik een fijne gesprekspartner die jou graag nieuwe inzichten geeft, je de dingen soms vanuit een andere invalshoek laat bekijken en als kers op de taart vind ik het heerlijk om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden.

Ga mee en ervaar zelf!

Tarieven

welk pakket past bij jouw bedrijf?

Op zoek naar iemand die jou authentiek in beeld kan brengen? Daarnaast met je meedenkt, een sparringspartner is en jou verbind aan derden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

Of wil je een serie foto’s die laten zien wat jouw bedrijf doet, waar je voor staat, welke mensen er werken en/of enkele klanten in beeld gebracht? Een mooie reportage inzetbaar voor vele doeleinden? Dan is de bedrijfsreportage wat voor jou! 

Er is altijd keuze uit meerdere bestanden via toegang tot een online gallery, de beelden zijn rechtenvrij te gebruiken.
Het is uiteraard mogelijk om meerdere bestanden af te nemen. 

BelovedzakelijkportretWijkbijDuurstede

Zakelijk Portret

€ 297

*Tijdens onze wandeling sta JIJ centraal
*Nieuwe inzichten
*Sparringsmoment
*5 digitale HR, rechtenvrije beelden naar keuze (ruim & divers aanbod)
*Mogelijk nieuwe ingangen of contact met personen en/of bedrijven

BedrijfsreportageKeesPouwGroenekan

Bedrijfsreportage

Professioneel, pakkend en authentiek

Graag plan ik een afspraak om van jou te horen wat jouw wensen en ideeën zijn. Daarbij kan ik meteen een kijkje achter de schermen nemen en meedenken over de te maken beelden. 

Mooie serie bruikbaar voor website, sociale media en/of drukwerk! 

ZakelijkportretwandelingWijkbijDuurstede

Inspiratie wandeling inclusief authentiek portret

€ 147 p.p.

Lees hieronder meer!

Inspiratie (foto) wandeling

Voor iedereen die het belangrijk vind om te sparren, nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en zijn netwerk wil verbreden. Daarbij ontvang je ook nog een mooi, authentiek portret! 

Wat kun je verwachten?

*Oprechte tijd & aandacht voor jou en jouw bedrijf
*Stilstaan bij jezelf en/of je bedrijf
*Werken aan jezelf en/of jouw bedrijf
*Intuïtief stel ik vragen die jou aan het denken zetten en richting geven
*Stappen zetten, privé en zakelijk
*Vanuit een andere invalshoek
*Toegang tot mijn netwerk
*(Online)zichtbaarheid

Portfolio

Wat anderen zeggen