Zakelijke beeldbank Oskam werkhoven

In opdracht voor Oskam heb ik diverse tuinprojecten in beeld gebracht. Wat een vakwerk leveren zij. Diverse soorten tuinen heb ik mogen fotograferen. Van groot to klein, met zwemvijvers, mooie overkappingen en bijzondere indelingen. Wat een fijn werk vind ik dit. Lekker bezig zijn in de buitenlucht en dit staaltje vakwerk op de gevoelige plaat mogen vastleggen. Alle projecten even netjes en strak afgewerkt. Daarmee zetten zij echt een handtekening voor hun naam!

Op het moment dat ik op een project aan kom loop ik standaard even een rondje door de tuin. Kijken wat er allemaal is, vanuit welke hoeken ik fotograferen wil en tegelijkertijd scan ik of ik gekke dingen zie die ik even weg moet halen of opruimen. Less is more!
Daarna ga ik aan de slag. Ik maak overzichtsbeelden gecombineerd met diverse detailfoto’s. Op voorhand overleg ik ook of er speciale details van belang zijn om in beeld te brengen. Details die voor de kenners onder de tuinen meerwaarde tonen.

Een mooie compilatie aan sfeerbeelden volgt. Beeld dat gebruikt zal worden op de vernieuwde website van Oskam gemaakt door de dames van Flair Design.  
Daarnaast kunnen ze het inzetten op diverse sociale media, maar foto’s zijn ook heel handig wanneer zij i afspraak zijn met nieuwe klanten. Laat maar zien wat je voor kunstwerken te bieden hebt. Het brengt mensen ook weer op ideeën. Maar ook bloemen,-en plantensoorten kun je gemakkelijk bespreken aan de hand van goed beeld.

Kortom…een beeldbank zou eigenlijk voor ieder bedrijf in basis aanwezig moeten zijn. Of je nu hovenier, timmerman of notaris bent. Foto’s kunnen laten zien wat jouw bedrijf doet, wie je bent, waar je voor staat.

Hieronder een kleine impressie van de diverse projecten die ik voor Oskam heb mogen vastleggen.