Fotoshoot zakelijk in Tiel

Vanmorgen wederom bij Witte Makelaars in Tiel op kantoor voor een zakelijke fotoshoot van het team die gebruikt worden voor diverse reclame uitingen. Ditmaal, hoe kan het ook anders, in het teken van de feestdagen.Het was een gezellige ochtend. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een goede fotoshoot. Leuk team van mensen, prachtige locatie, mooie kerstsfeer&details en prachtig weer.

Toch kan een zakelijke fotoshoot een ongemakkelijke setting krijgen, ondanks dat alle ingrediënten aanwezig zijn. Hoe komt dat nu?

De meest gemaakte opmerking voor ik aan een zakelijke fotoshoot begin is: “ik ben niet fotogeniek”. We denken allemaal dat we niet fotogeniek zijn. Maar is dat ook zo? Als je het mij vraagt is dat zeker niet het geval. Iedereen kan mooi op foto overkomen. Maar het woord ‘mooi’ is natuurlijk betrekkelijk. Ik vind mensen mooi wanneer zij zichzelf laten zien. En daarvoor is aandacht nodig en tijd. Ga maar even staan, doe je kraag recht en lachen is NIET de zin die ik gebruik tijdens het fotograferen. Zelf ga ik in gesprek met mensen of geef ze invites om met elkaar in gesprek te gaan. De aandacht verplaatst van die grote camera naar elkaar. Je wordt meegezogen in een verhaal, hoort positieve dingen met als gevolg dat mensen openen. En dan, dan zie je daar ineens een andere blik…BAM! Het moment dat ik graag voor jullie vastleg op foto.


Ben je ook op zoek naar goede portret,- en/of teamfoto’s, maar houd je absoluut niet van gemaakte settings? Kijk dan ook eens op https://stijlfotografie.nl/stijlfotografie-portret-zakelijk/ voor meer voorbeelden. Ik kom graag met jullie in gesprek om te kijken waar jullie behoeften liggen en hoe we dit kunnen vertalen in mooie foto’s. Zakelijke foto’s die van waarde zijn voor verschillende reclame uitingen, zowel online als offline.

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *