Zakelijke portretreportage CNV Vakmensen op locatie in Utrecht

Zakelijk Portret CNV Vakmensen Utrecht

Onlangs een beeldbank mogen opzetten voor de voorzitter van CNV Vakmensen. Na een kop koffie en eerste kennismaking gingen we samen op pad in de omgeving van Utrecht. Een beeldbank is een serie beelden die geschikt zijn om voor meerdere doeleinden als drukwerk, online media in te kunnen zetten. We hadden een prachtige, deels zonnig en deels bewolkte dag. Prima weer voor een zakelijk portret en de temperatuur was nog aangenaam. Al wandelende raakte we in mooie gesprekken over het CNV. Een stuk geschiedenis, loopbaan maar ook privé-zaken kwamen voorbij. Een kijkje in de keuken bij iemand is altijd leuk. Heel waardevol voor mij tijdens deze wandelingen/gesprekken is het feit dat ik kan observeren. Hoe is iemand daadwerkelijk; welke maniertjes horen bij je, wanneer zie ik je ontspannen, wanneer is er de serieuze noot. Een mooie eerste peiler om uiteindelijk de juiste serie beeld te krijgen. Deze man werkt veel samen met mensen en des te meer van belang dat een foto laat zien wie jij bent!

Uiteraard varieer ik qua positie, maar ik kies ook verschillende achtergronden. Soms wil je een specifiek verhaal vertellen waar een passende achtergrond bij hoort, maar soms is een headshot met rustige achtergrond meer dan voldoende. Er ontstaat een serie foto’s die voor meerdere doeleinden ingezet kunnen worden en zowel voor online als offline media worden gebruikt.

Een eerste kennismaking met briefing is enorm belangrijk om zo goed te kunnen inspelen op de wensen en behoefte van de klant. Op deze manier ontstaat er een serie foto’s waar je jezelf in herkent.

Ook op zoek naar een portretfotograaf die oog heeft voor jou en/of medewerkers? Foto’s nodig voor diverse doeleinden en bovenal op zoek naar beeldmateriaal waarbij we JOU te zien krijgen? Vraag naar de mogelijkheden

Delen
Delen
Delen
Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *